Group Admins
  • admin
  • garcon

PUA Forum

Public Group active 2 days, 12 hours ago ago

Comunitatea PickupArtist in care poti discuta cu ceilalti utilizatori despre seductie si despre aventurile tale in aceasta lume. Pentru discutii, sfaturi si raspunsuri direct de la trainerii PickupArtist iti recomandam grupul inchis PUA Lounge.

Deschideri ram (5 posts)

Viewing post 1 to 5 (5 total posts)
  • Ram

said

Aici o sa postez deschideri facute de mine pe fb/real life etc. care au dus la date de contact:

(ea mi-a dat add pe fb, 1 prietena in comun, nu folosi aceleasi lini ca mine, tind sa le refolosesc mai des)

eu Ceau, am vazut ca mi-ai dat add, ne cunoastem?

ea buna……….nup..dau vina pe plictiseala…daca vrei dai add…daca nu,nu…nu-i nicio problema:)

eu Imi pare rau, dar nu mai dau add decat la persoane pe care le-am cunoscut in viata reala. Dar putem comunica prin mesaje… si daca vre-o data o se intampla ne intalnim, o sa iti dau add [:)]

ea nicio problema:)

eu mam uitat putin peste profilul tau, e foarte interesant, am vazut ca iti place sa desenezi, ce mai e fain la tine?

ea dap..desenez….si cand nu desenez de placere..desenez de nevoie:))) desen tehnic:))

fain la mn?hmm….depinde, mie nu mi s-ar parea cn stie ce interesant….poate ca la cei din jurul meu le pare….in general…st un om normal:d
    la u?

eu (dp 20 de minute) la mine? sunt atatea chesti.., uite cat mai facut sa ma gandesc [:P] dar ai mess? nu prea imi place sa vb pe fb

ea da……am………
    sa te gandesti?:))

>>id mess<<

• amoroso

said

salut
    ar fi ok sa dezchizi undeva un loc pentru jurnale personale , niste articole ar fi binevenite
    eu sunt la inceput de drum dar ma bucur ca si in romania sunt barbati care cunosc fenomenul pua
    p.s. scuze de offtopic

• amoroso

said

O voi face in viitor , momentan nu am timp sa ies pe teren in fiecare zi doar la sfarsit de saptamana . Daca va fi ceva interesant voi scrie un report intr-un jurnal personal .

Viewing post 1 to 5 (5 total posts)