Group Admins
  • admin
  • garcon

PUA Forum

Public Group active 2 days, 12 hours ago ago

Comunitatea PickupArtist in care poti discuta cu ceilalti utilizatori despre seductie si despre aventurile tale in aceasta lume. Pentru discutii, sfaturi si raspunsuri direct de la trainerii PickupArtist iti recomandam grupul inchis PUA Lounge.

Este important sa obtii de la o femeie un feedback cum te percepe ea? Dar aprobare? (8 posts)

Viewing post 1 to 8 (8 total posts)
  • cornelius

said

Salut adminilor si colegiilor de pe acest site! O sa incer sa scriu cat mai pe scurt despre problemele cu care ma confrunt in seductie abordarii! Sunt cornelius am 27 de ani si de vre-un an m-am apucat de acest domeniu al seductiei carti..materiale audio ,video..pdf..etc..Problema mea este ca am o sete mai mare de citit ,documentrat decat de testat(raportul 80%–cu 20%) Aborbari uneori imi iese alteori ma blochez..(cred ca inca isi mai are radacina in trecut pana la 26 de ani nu prea eram social..numai in casa -la munca si joc pe pc,si abordat pe mess ,gresit cum faceau toti..`buna frumoasa,sexoaso..pisi).inca mai am acea umbra de timiditate..uneori…Am invatat ca nu-i bine sa te plangi unei fete despre trecutul tau,sa nu cauti aprobare…sa cauti relatie.! Bun si acum sa trec la problema agatand pe mess tot o abordam pe o tipa hai sa ne vedem,..avem lucruri comune,ai iubit..transformandu-ma in ancora negativa..Dupa o mare perioada de timp ma abordeaza ea pe mess ca se pictiseste in casa sa iesim in oras..(ura eram in culmea fericirii) .am incercat .am facut pe ea cam tot ce stiam din seductie..jocuri,umaor arogant.kino..dar nu am sarutat-o.(prost am fost de nu am incarcat) ne-am mai vazut de vreo max 8 ori cred..tot umor..kino..jocuri de sporire a atractisi,am incercat sa fiu natural,nu am vorbit cu ea despre relatie(stiam prin mesajele pe care le posta si cum vorbea ca se despartise de tipu cu care fusese 3 ani.deci nu vroia relatie),ceea ce cred ca am gresit este ca nu am introdus in discutie subiectul` sex`(la cata experienta am cum sa vorbesc cu ea asa ceva).Din intalnirile cu ea am observat in body languaje-ul ei ca isi trecea mai des mana prin par(dar nu eram sigur daca este i.o.i sau pur si simpu asa fac femeile in general)Mi-am calcat peste cuvant dupa o perioada de pauza sa-i trimit mesaj cu validare(daca am suparat-o cu ceva ,spunandu-mi ca sunt ok..mai rar asa cineva ca tine dar prin scris nu face-to-face) Ne-am mai vazut apoi o data si apoi s-a racit..oricum am trecut la next! Dar tot nu -mi dau seama unde am gresit cu ea chiar imi placea mult de ea! La next sa aplic mai multa doza de badboy?Un tupeu dintr-acela de nesimtit? Tipa asta chiar s-a vazut de mai multe ori cu mine spre deosebire de altele cu care nu mai ajungeam la second date.!Sa mai caut sa obtin de la ea de la oricare fata de la un date un feed back cum ma percepe ea?Am inceput sa studiez comportamentul lui tom hank din serialul `californication`, e fenomenal cu tipul acela ajunge la sex cu ele,cum vorbeste,raportul care il face! Voi ce parere aveti despre serial?despre cum trebuie abordat date-ul data viitoare la next girl! Multumesc sper ca nu v-am obosit cu scrisul! Da-ti-va si voi o parere!

• Andreas PUA

said

1. Era atrasa… problema a fost la tine ca nu ai initiat sarutul… si ai mers la prea multe intalniri 7-8 fara sa se intample nici o actiune… Probabil ea s-a plictisit si nu a mai vrut sa va intalniti. Fa lucrurile sa se intample mult mai repede, nu ai nevoie de motive speciale (momentul perfect nu exista) sa o atingi sau sa o saruti.

2. Nu e vb de a fi sau nu badboy ci de a actiona mai mult, si de a nu iti cere scuze pentru dorintele tale ca barbat.

3. Nu cauta validarea ei… daca faci asta esti sub valoarea ei… Eu nu m-as intalni niciodata cu o tipa sub mine…

4. Nu cere feedback de la ea… decat dupa ce ati facut sex. :) Observa in detaliu bodylanguage-ul ei, cum te priveste, cum iti vorbeste cat de interesata e la povestile tale etc.

5. Californication e ok, personajul a aproape de ceea ce trebuie sa fie un pickupartist mai putin unele scapari…

6. Exerseaza 80% practica – 20 % teorie!

• garcon

said

Da… trebuia sa o saruti. Din prima intalnire, in cel mai rau caz din a doua. Daca nu ar vrea atunci de ce ar iesi cu tine? Si daca chiar nu vrea nu mai pierzi vremea cu 8 intalniri ca sa ajungi tot acolo.
    Ai grija sa nu fi badboy fara ca tipa sa fie atrasa de tine. Am vazut des greseala asta majora. Iti iei jet instant. E mult de discutat pe subiectul asta. Tendinta trebuie sa fie spre naturalete.
    Personajul din Californication are foarta multa valoare si preselectie masiva ceea ce il face asa de dorit de femei.

• cornelius

said

Ms. Baiteti imi vine sa-mi trag doua perechi de palme sa ma trezesc…din fagasul pe care am intrat tipa era un HB9! Legat de abordari uneori imi iese cu usurinta alte ori cand vad o tipa am un dialog interior.care duce la renuntarea abordari tipei respective..sau la un `buna`nesigur care duce la un rapsuns din partea ei de `pa` sau de o privirea din aceea de mirare..dispret..(urmaresc serialul lie to me fenomenal serial)! Legat de abordari .cand am fost in buc.in vizita la un unchi eram mai cu tupeu la abordari fata de orasul meu..m-am bagat cu una pe stada in seama creeonand o falsa poveste si a mers!Am luat un id de mess si atat..am mai vorbit..pe urma i-am zis adevarul ca nu-s student ci eram pprin trecere prin BUC.si s-a suparat ca am mintit-o..`cine stie cat % din ce mi-ai spus este adevarat pt tine! uita-ma!` Ciudat conceptul acesta cu abordarile in alt oras fata de cel in care stai? Ms de sfaruri o sa le trec la `regurile acelea de aur din seductie!`

• cornelius

said

Sper sa nu va deranjez cu `tirul meu de intrebari` vroaim sa aud o parere din partea unor experti..unii cu mai multa eperienta! In momentul in care esti ancora negativa pentru o femeie mai poti schimba ceva?( regula celor 3 de `da-uri` ca al patrulea sa fie tot da functioneaza?) Am abortat-o pe une pe un site de socializare am vorbit cam o ora..o ora si jumatate..i-am cerut id de mess sa ne mai auzim…si apoi i-am cerut sa imi onoreze invitatia la un ceai cafea sa ne cunoastem mi-a zis,`nu-s genul sa iasa cu tipi cunoscuti pe site-uri de socializare,si ca a mai avut iubit din aceasi zodie cu mine si nu mai vrea sa aiba to unul la fel) Am lasat ceva timp sa treaca am mai vorbit pe mess..i-am adresat rutina `cand ma scoti la un suc? ; ea; eu pe tine? da .asa sunt eu mai original in replici..nu conteaza cine plateste!~ raspunsul nu..nu..si nu.! M-am transformat in ancora negativa!game over cu tipa asta!sa o mai caut?(eu sunt de parere ca nu…next este mai buna!) Pentru evitarea ancorei negative la aborbarea live pe strada..regula celor de trei de `da` o face sa se deschida mai usor..la rezistenta in comunicare sa-ti dea mai usor nr. de telefon..id! Nu am urmatit-o sa o aplic ad literam unele mi-au dat nr de telefon altele nu..find doar o intalnire nemai ajungand la cea de-a doua..! Cu acea tipa despre care vorbeam ca am iesit de vreo 7-8 ori ,mai exista vreo tehnica salvatoare? sau game over?La feedback ma refeream la acea fata cu care nu trec de a2a intalnire! Am avut experienta cu o tipa psiholog m-a citit ca pe o carte cu intrebarile ei cheie, apoi cu o alta ,le-am intrebat si mi-au raspuns. Acum depinde cat de obictive au fost! Dar amandoua s-au referit la timiditatea mea! multumesc! o ZI BUNA VA DORESC!

• cornelius

said

Resuscitarea unui `let`s be frends! mai este posibila…?sau cand esti intr-o ancora negativa? sau este deja game over! ai omorat toata atractia si decat sa incepi din nou sa o creezi mai bine treci la urmatoarea!

• garcon

said

Ar putea fi posibil, dar nu are rost. Ai one-itis pe ea? Pierzi prea mult timp cu reparatul si sansele sa iti reuseasca sunt mici. Chiar daca reusesti probabil vei fi pe o pozitie inferioara ei tot restul relatiei. Nu recomand.

Viewing post 1 to 8 (8 total posts)