Va salut
Asa cum spune si numele topicului este vorba de un HB care a devenit oneitis .(prin aflarea acestui fenomen am dat de comunitatea pua)
Luna trecuta am cunoscut-o si a urmat vreo 2-3 saptamani cam naspa din acest punct de vedere . Am inceput sa citesc si sa ies putin pe teren . Evident primele experiente au fost negative dar nu pot sa ma plang pentru ca au fost si pozitive dar lipsa de experienta si-a spus cuvantul ( nu am reusit sa recunosc IOI-le primite , asta e.)
Revenind la problema cu oneitis , dupa ce am citit cate ceva , am inteles mindsetul care trebuie urmat si prima greseala pe care am facut-o este sa o abordez , in loc de freezeout total .La prima incercare am deschis cu ceva unic , dupa care a urmat in pic de discutii despre saptamana trecuta , dupa care am “aplicat” jocul cu inele , i-a placut foarte mult (tin sa mentiunez ca KINO am folosit pe tot parcursul gameului)feedbackul primit a fost ok , desi acuma stiu ca nici mediul nici modul meu de “prezentare” nu a fost ok dar a am reusit sa ma priveasca un pic altcumva ca pe ceilalti care au incercat sa o agate . Dupa asta iam zis sa mergem afara (am fost in club)si mi-a zis ca ea doar vrea sa se distreze . Am lasat-o balta pentru ca am simtit ca nu mai are sens sa continui in seara asta .Dupa asta , in cateva zile , a urmat freezeout total . Am inceput sa observ niste IOI , probabil am inteles eu greit .
Urmatoarea greseala a fost ca am inceput un game pe fb , care a iesit destul de soft , un game total gresit , in care am reusit sa o ridic pana in cer si inapoi iar pe mine degradanduma … Abordare total gresita . Cateva zile , o saptamana chiar game pe fb , dupa care am reusit ca ea sa scrie prima pe fb , si mi-a cerut sa ii dau adresa pe yahoo mess. aici iarasi am crezut ca mai este seranta . Problema cea mare aici a fost ca am zis in mine daca nu este sa fie atunci sa incerc o alta abordare , si anume sa o bag in LJBF. Big big big mistake , pentru ca mi-a dat si mai mare speranta , aici am devenit prieteni foarte buni , discutii foarte ample si aici am ajuns sa avem incredere foarte mare unul in celalat . Dupa asta am reusit sa ies cu ea si cu niste prieteni la distractie , dar eu mi-am dat seama ca aici deja este totul pierdut , e prea tarziu , si m-am cam enervat mi-a pierit tot cheful de distractie si asta s-a si vazut . Am plecat acasa .
Ea mi-a zis ca este dupa o relatie incheiata si il mai iubeste pe fostul ei prieten .
Urmatoarea greseala dupa aceasta seara a fost ca , ea m-a intrebat ce am avut seara trecuta , iar eu i-am zis tot ce simt pt ea . De ce am facut-o pe net si nu face to face ? pentru ca deja stiam raspunsul si nu voiam sa o speriu , si undeva mi-a fost si frica sa ii zic …
Am primit raspunsul pe care deja stiam ca o voi primi , si anume ca i mai iubeste pe fostul ei iubit …
Ce parere aveti despre aceasta situatie ? Astept orice parere constructiva , fie ea pozitiva sau negativa .Poate cei care o vor citi in viitor vor sti ce sa nu faca intr-un game .
Multumesc !!!
Sorry pt greseli si pentru expresii , inca nu le stiu pe toate .