Group Admins
  • admin
  • garcon

PUA Forum

Public Group active 2 days, 12 hours ago ago

Comunitatea PickupArtist in care poti discuta cu ceilalti utilizatori despre seductie si despre aventurile tale in aceasta lume. Pentru discutii, sfaturi si raspunsuri direct de la trainerii PickupArtist iti recomandam grupul inchis PUA Lounge.

Oneitis – Lupta pierduta ? (10 posts)

Viewing post 1 to 10 (10 total posts)
  • amoroso

said

Va salut
    Asa cum spune si numele topicului este vorba de un HB care a devenit oneitis .(prin aflarea acestui fenomen am dat de comunitatea pua)
    Luna trecuta am cunoscut-o si a urmat vreo 2-3 saptamani cam naspa din acest punct de vedere . Am inceput sa citesc si sa ies putin pe teren . Evident primele experiente au fost negative dar nu pot sa ma plang pentru ca au fost si pozitive dar lipsa de experienta si-a spus cuvantul ( nu am reusit sa recunosc IOI-le primite , asta e.)
    Revenind la problema cu oneitis , dupa ce am citit cate ceva , am inteles mindsetul care trebuie urmat si prima greseala pe care am facut-o este sa o abordez , in loc de freezeout total .La prima incercare am deschis cu ceva unic , dupa care a urmat in pic de discutii despre saptamana trecuta , dupa care am “aplicat” jocul cu inele , i-a placut foarte mult (tin sa mentiunez ca KINO am folosit pe tot parcursul gameului)feedbackul primit a fost ok , desi acuma stiu ca nici mediul nici modul meu de “prezentare” nu a fost ok dar a am reusit sa ma priveasca un pic altcumva ca pe ceilalti care au incercat sa o agate . Dupa asta iam zis sa mergem afara (am fost in club)si mi-a zis ca ea doar vrea sa se distreze . Am lasat-o balta pentru ca am simtit ca nu mai are sens sa continui in seara asta .Dupa asta , in cateva zile , a urmat freezeout total . Am inceput sa observ niste IOI , probabil am inteles eu greit .
    Urmatoarea greseala a fost ca am inceput un game pe fb , care a iesit destul de soft , un game total gresit , in care am reusit sa o ridic pana in cer si inapoi iar pe mine degradanduma … Abordare total gresita . Cateva zile , o saptamana chiar game pe fb , dupa care am reusit ca ea sa scrie prima pe fb , si mi-a cerut sa ii dau adresa pe yahoo mess. aici iarasi am crezut ca mai este seranta . Problema cea mare aici a fost ca am zis in mine daca nu este sa fie atunci sa incerc o alta abordare , si anume sa o bag in LJBF. Big big big mistake , pentru ca mi-a dat si mai mare speranta , aici am devenit prieteni foarte buni , discutii foarte ample si aici am ajuns sa avem incredere foarte mare unul in celalat . Dupa asta am reusit sa ies cu ea si cu niste prieteni la distractie , dar eu mi-am dat seama ca aici deja este totul pierdut , e prea tarziu , si m-am cam enervat mi-a pierit tot cheful de distractie si asta s-a si vazut . Am plecat acasa .
    Ea mi-a zis ca este dupa o relatie incheiata si il mai iubeste pe fostul ei prieten .
    Urmatoarea greseala dupa aceasta seara a fost ca , ea m-a intrebat ce am avut seara trecuta , iar eu i-am zis tot ce simt pt ea . De ce am facut-o pe net si nu face to face ? pentru ca deja stiam raspunsul si nu voiam sa o speriu , si undeva mi-a fost si frica sa ii zic …
    Am primit raspunsul pe care deja stiam ca o voi primi , si anume ca i mai iubeste pe fostul ei iubit …
    Ce parere aveti despre aceasta situatie ? Astept orice parere constructiva , fie ea pozitiva sau negativa .Poate cei care o vor citi in viitor vor sti ce sa nu faca intr-un game .
    Multumesc !!!
    Sorry pt greseli si pentru expresii , inca nu le stiu pe toate .

• Andreas PUA

said

Salutare amoroso…problema cu one-itis este un fenomen foarte comun… m-am gandist ca ar fi mai bine sa scriu un articol in care sa dezvolt mai bine chestia asta. In orice caz continua sa postezi ;)

• amoroso

said

Sigur , problema cu oneitis este destul de des intalnit si e o lupta grea pe care doar foarte putini o castiga (observand din experienta altora) , si totul tine de un mindset solid pe care la inceput nu prea o avem si asta vine in timp .Eram curios daca in opinia voastra mai este ceva de facut sau pur si simplu trebuie sa o las , poate in viitor cu mai multa experienta pot sa o abordez din nou , desi sunt tare in LJBF si nu prea cred ca mai pot sa ies de aici . Cu un alt HB am reusit sa ies din LJBF dar momentan nu am posibilitatea sa contiuni un game , doar online si in acest caz prefer face to face mai mult pentru experienta pe teren . Vedem ce o sa iasa pe viitor .Mersi de raspuns.

• amoroso

said

Mersi mult de raspuns .
    Desi deja sunt constient de faptul ca si alte femei pot oferi la fel sau poate mai mult pentru mine ca ea , si nu mai simtind frica inainte de a aplica regula celei 3sec. in opinia ta sunt aceste semne evidente de a pasi la urmatorul nivel , cel de rAFC ?

• Andreas PUA

said

Urmatorul nivel este sa iesi in mall sau pe strada si sa faci 10 deschideri indirecte/directe… teorie (20%) cat mai putina si practica multa (80%)…
    Se lucreaza momentan la un sistem de misiuni… e destul de complex si e nevoie de ceva timp pentru rafinare.

• amoroso

said

Buna
    Asta intentionez sa fac in viitor , timp de 3 luni . Momentan nu am timp de un asemenea project dar sper ca la vara sa reusesc .

• garcon

said

amoroso oricand iesi la un magazin, la plimbare, cu prietenii la o bere, poti sa iti antrenezi aceste skiluri. Ai grija totusi sa nu devi obsedat (obsedat=AFC). Sunt greseli pe care toti le-am facut la un moment dat, dar sunt sigur ca vei trece peste ele. Cu one-itis las-o moale. Am patit de “n” ori sa ma caute ele pe mine dupa o perioada de timp. Si nu cred ca sunt un caz izolat. Eu sunt pentru un stil mai natural si daca vei proiecta multumirea ta cu tine, implinirea, fericirea vei fi foarte apreciat si vei atrage pur si simplu prin aceasta stralucire a ta. Inclusiv one-itis tau.

• amoroso

said

mersi garcon de raspuns
    Ultimul weekend am fost la un chef (ziua unui prieten) , unde am dat de un HB destul de ok . In prima faza cand a intrat multi s-au uitat la ea , eu nu prea iam acordat atentie , desi de cateva ori iam prins privirea ei . Multi erau in jurul ei asa ca nu m-am grabit sa vorbesc cu ea . Problema mea este ca am baut destul de mult si de obicei nu beau . Am facut niste poze cu prietenii , etc. si cand am prins un moment in care era libera am mers sa vorbesc . In primele faze a fost ok , cand bautura inca nu si-a facut efectul , cred eu un game destul de reusit pentru ca am simtit si am vazut si din feedbackul celor din jur ca treaba merge bine , dar alcoolul si-a facut efectul si m-am cam grabit , cand am ajuns la kclose , nu s-a impotrivit dar mi-a zis ca prima data vrea sa ma cunoasca . Dupa asta nu ma tin minte ce s-a intamplat si de obcei cand sunt rupt de beat vorbesc prostii si ma tem ca si dedata asta am zis ceva ce nu trebuia .Urmatoarea zi m-am decis sa ii scriu un mesaj , greseala pentru mine pentru ca prefer sa vorbesc la telefon si sa tin lucrurile sub control dar am vazut pe net ca altii se descurca bine si va fi o erperienta noua . Am primit un singur mesaj in care mi-a scris ca sunt un tip special si in viitor vrea sa ne mai intalnim si sa nu ma schimb niciodata . Eu i-am scris in total vreo 3-4 mesaje in care eram extrem de needy , m-am degradat in fata ei , si multe alte chestii care nu trebuia sa fac . Per total aceste mesaje sunt un esec total pentru mine , nu stiu daca voi mai avea posibilitatea sa ma intalnesc cu ea , sincer momentan ma intereseaza mai mult sa capat experienta si sa stiu mai mult despre femei asa ca ma apuc un pic de citit si am sa incerc sa ies mai mult pe teren , cred ca e timpul sa incerc si daygame pentru ca in night game daca beau nu am sanse mari dar voi lucra si la acest aspect
    Sunt curios cum vedeti voi problema asta

PS – niste prieteni mi-au zis ca m-au urmarit cat timp vb cu HB si erau momente in care parca nu mai stia cum sa scape de mine pentru ca vorbeam extrem de mult , si mesajele pe care le-am scris erau lungi de tot . Nu stiu cum as putea rezolva problema asta …

• garcon

said

Lasa ce zic prietenii. Poate sunt invidiosi. Pana la al doilea mesaj ai procedat bine zic, nu mai trebuia sa insisti ci sa iesi cu ea. Dar nu-i bai atata timp cat ai invatat ceva din asta. Data viitoare nu o sa mai gresesti. Si vor fi multe dati viitoare.

Viewing post 1 to 10 (10 total posts)