Acasa / Articole seductie / 3 Poziţii „magice” pe care orice bărbat ar trebui să le ştie.

3 Poziţii „magice” pe care orice bărbat ar trebui să le ştie.

 

Salutare.

După ce am vorbit cu colaboratorii noştrii din Italia, Wellvit.it şi femei experimentate sexual am ajuns să formulăm întrebările la care orice bărbat care vrea să fie bun în seducţie trebuie să ştie răspunsurile.

 

  1. Ești extraordinar în pat?
  2. Poți să îi oferi fiecărei femei orgasme nemaipomenite, extraordinare, care să o de-a pe spate la comandă?

Dacă ai răspuns cu DA la ambele întrebări atunci poți să citeşti următorul articol, kino.

Dar dacă ai răspuns cu NU și ţi-ai lăsat capul în jos, atunci ai să ADORI ce sunt pe cale să te învăț.

După ce ai terminat de citit tot articolul, vei ştii EXACT cum să faci o femeie să se termine mai repede decât te gândeai că este omenesc posibil.

O să înțelegi ce poziții de sex sunt cruciale pentru a atinge punctul G  și de ce trebuie să o faci să se simtă relaxată înainte de sex pentru a garanta orgasme senzaționale care îi vor lăsa corpul amorțit de plăcere.  

Ești pregătit? Pentru că astea nu sunt niște trucuri ieftine ridicate în slăvi, astea sunt căi dovedite prin care să faci orice tipă să urle de plăcere….din nou și din nou.

Super, hai să începem.

 

CUM SĂ FACI ORICE FEMEIE SĂ SE TERMINE RAPID (DA…ORICE FEMEIE) LA COMANDĂ.

În primul rand…fă-o să fie complet relaxată.

Acum e ceva știut că femeilor le este mai dificil să “se elibereze” și să aibe un orgasm fără pic de preludiu, deci ar trebui întotdeauna să introduci și niște preludiu înainte de sex, lasă degetele alea să se relaxeze.

Dar chiar și înainte de preludiu, trebuie să o faci complet relaxată ca ea să fie confortabilă în compania ta. Dacă ea nu e relaxată, s-a terminat joaca…ea o să se prefacă că are orgasm chit că nu are.

Nu te grăbi, doar fă-o să se simtă liniștită, ia-ţi timp pentru a o face să se simtă relaxată şi excitată ca practic ea să tragă de tine ca să faci sex cu ea….atunci vine partea când treceți la următorul nivel și aduci  „ARMELE MARI”.

FOLOSEȘTE ACESTE 3 POZIȚII DE SEX.

Chiar atunci, odată ce ai făcut-o să fie relaxată, excitată, sunteţi dezbrăcaţi şi eşti “deasupra” ei foloseşte aceste 3 poziţii pentru a atinge punctul G :

 

POZIȚIA 1: ADVANCED DOGGY.

I-a poziția normală de „Doggystyle”, apoi pune-i capul în jos în așa fel încât să fie pe pat, asigură-te că fundul ei e încă sus.

Acum pune perina sub stomacul ei și spune-i să stea pe ea. Așa ea va fi relaxată și gata pentru a fi penetrată.

Într-un final, doar fă-o. Împinge în jos tare și într-un ritm constant.

Încearcă să faci mișcarea timp de 5 minute, dacă poți face asta, ea o să aibe orgasm cât ai zice pește.

 

 

 

POZIȚIA 2: G-SPOT MISSIONARY.

I-a poziția normală de misionar, apoi i-ai picioarele și punele peste umerii tăi. Pune o perină sub spatele ei inferior și ridică-i puțin picioarele în așa fel încât fundul ei să fie puțin deasupra de pat.

Acum tot ce trebuie să faci este să o penetrezi într-un ritm constant. Diversifică puțin lucrurile șoptindu-i în ureche, poți de asemenea să îi pui un picior jos și să continui acțiunea.

 

 

 

POZIȚIA 3: FATĂ DEASUPRA.

I-a un scaun și spune-i să se pună peste tine, asigură-te că se lasă pe spate și că se ține de marginea scaunului, arcuindu-și spatele în timp ce face asta.

Acum e timpul ca ea să facă treaba, e important să îi spui să se mişte tare.

Vorbește cu ea….spunei lucruri sexy în așa fel încât ea să se simtă bine şi să devină mai activă.

 

 

Folosește toate aceste poziții între 5 și 10 minute fiecare şi ea te va ţine minte toată viaţa.

CONTINUAREA

Hai să ne imaginăm că numai ce ați terminat de făcut sex și sunteți extenuați amândoi, sărut-o și ghemuiește-te lângă ea, apoi spune-i că trebuie să fii undeva…asta o va face să vrea mai mult, oamenii fug după ceea ce se retrage şi se retrag când sunt urmăriţi.

Foloseşte aceste indicaţii pentru ai oferii o experienţă de neuitat femeii care o adori.

Ai cunoştinţele necesare acum este timpul să le aplici!

Mulțumim Sexual Positions pentru imaginile detaliate.

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...