Acasa / Articole seductie / 4 Retete seducatoare

4 Retete seducatoare

Ca s-o impresionezi cu adevărat, nu fă rezervări la restaurante, găteşte ceva acasă. Femeile se topesc după un bărbat care le gătește. Ele gândesc că ești un tip dulce… sensibil, dar și sexy.

Dar ce se întâmplă când habar nu ai de unde să te apuci?

4 Rețete seducătoare

Chiar dacă nu știți diferența dintre însăilare și opărire, există o mulțime de feluri de mâncare ce le poți face ca ea să nu creadă că ești zero la bucătărie.

Se zice că un bărbat care e bun la gătit, evident e bun și în dormitor.

Încercați oricare dintre aceste patru rețete seducătoare:

Brânză Brie presărată cu miere și nuci pecan caramelizate

Nu este nimic complicat în această rețetă de trei ingrediente, dar ceea ce îi lipsește în dificultate, definește gustul. Este delicioasă, și plăcută la vedere. Cel mai bun lucru din toate este că o puteți găti în cuptorul cu microunde.

Ingrediente

O bucată mică de brânză brie (aproximativ 120 g)
O lingură jumătate de miere
O mană plină de nuci pecan
Mod de preparare: îndepărtează crusta brânzei cu ajutorul unui cuțit sau cu ață dentară ţineţi ața dentară între degete la fel cum o ţineţi şi când vă curăţaţi dinţii şi îndepărtaţi încet crustă în mod circular. Apoi puneţi bucăţica de brânză într-un vas rezistent la cuptorul cu microunde. Gătiţi brânza un minut sau două la temperatură mare până se topeşte (nu până face bulbuci). Scoateţi brânză din cuptor şi acoperiţi-o cu miere şi cu nucile caramelizate.

Se serveşte caldă, cu o jumătate de baghetă, felii de măr şi strugurii.

Tips. Decât să apăsaţi brânză pe bucata de pâine mai bine o glisaţi cu ajutorul unui cuţit de unt. Dacă nu aveţi un cuţit de unt puteţi folosi şi o linguriţă.

Băutură asociată. Cabernet Sauvignon, Zinfandel

 

Pui cu parmezan

Acest preparat italienesc necesită mai mult timp de pregătire, dar rezultatul final merită. Şi cel mai bun lucru este că e uşor de preparat.

Ingrediente

2 bucăţi de piept de pui fără os
1 ou
1/3 cană de lapte
O pungă de pesmet italian condimentat
O lingură de ulei de măsline
1 cănuţă de sos de spaghete
4 felii de brânză mozzarella
Parmezan după gust
Mod de prepare. Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade Celsius. După ce îndepărtaţi grăsimea, tăiaţi puiul în jumătate, orizontal (o să aveţi la final patru bucăţele de piept de pui). Puneţi bucata de carne între două bucăţi de folie alimentară şi bateţi încet până când carnea ajunge la aproximativ 38 mm în grosime. Într-un bol de mărime medie amestecaţi oul cu laptele. Puneţi pesmetul pe o farfurie mai mare. Prima dată înmuiaţi pieptul de pui în mixul de ou cu lapte până este perfect acoperit (lăsaţi excesul să curgă), apoi treceţi bucata de carne prin pesmet (apăsaţi încet pe fiecare parte).

Odată ce toate bucăţile de piept de pui sunt date prin mixul de ou cu lapte şi pesmet, se încălzeşte uleiul de măsline (într-o tigaie care nu se lipeşte) la o temperatură medie şi se prăjesc bucăţelele de carne pe ambele părţi (cam două minute pe fiecare parte). Apoi puneţi bucăţelele de carne prăjită într-un bol de mărime medie şi acoperite cu sosul de spaghete şi cu mozzarella. Acoperiţi bolul cu o folie. Coaceţi la cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, îndepărtaţi folia şi puneţi parmezanul. Apoi mai coaceţi (neacoperit) pentru încă 3-5 minute până brânza face bulbuci. Se serveşte cu pâine cu usturoi şi salată Caesar.

Băuturi asociate. Pinot Noir, Merlot, Zinfandel

 

Salată de spanac cu căpşuni, migdale şi brânză Chevre (de capră)

Femeile sunt înnebunite după salate.

Sunt sănătoase şi colorate. Şi mai bine, salatele pot fi folosite ca şi aperitiv sau antreu, iar dacă se adăugă piept de pui prăjit devine imediat o masă principală.

Ingrediente

3 mâini pline de baby spanac, proaspăt şi uscat
8-12 căpşuni, spălate şi foliate
½ de cană de migdale zdrobite
120 de grame de brânză chevre proaspătă
¼ de cană de oţet balsamic ca şi dressing (Balsamic, Vinnaigrette Dressing e o alegere bună)
Mod de preparare: Puneţi spanacul într-un bol mare şi apoi adăugaţi căpşunile, migdalele şi brânza tăiată bucăţele. Apoi adăugaţi dressingul şi asta este tot.

Tips. Ca să pară că tu ai făcut dressingul din mai multe ingrediente (bonus major), pune un sfert de cană de dressing într-un bol mai mic (îl ascunzi în frigider) şi îl adaugi peste salată la servire. Aşa ea te vede în acţiune.

Băuturi asociate: Chardonnay, Zinfandel

 

Ciocolată fondue

Fondue este unul din puţinele deserturi care nu le face pe femei să se simtă vinovate. Toate fructele par să anuleze ciocolata. În plus, vă hrăniţi unul pe altul iar asta poate să ducă la alte lucruri.

Ingrediente

1 pachet de chipsuri de ciocolată semi-dulci
¼ cană de frişcă lichidă
1 lingură de lichior Amaretto (opţional)
Fructe recomandate pentru glazurat: căpşuni, pepene, struguri, banane, kiwi, pere

Mod de preparare: Încălziţi 2-4 căni de apă la foc mediu într-un vas mare. Puneţi vasul de fondue în vasul mare cu apă fierbinte. Apoi, adăugaţi chipsurile de ciocolată în vasul pentru fondue şi amestecaţi până când ciocolata este topită. Fi atent totuşi pentru ca ciocolata se arde foarte repede aşa că va trebui să stai cu ochii pe ea. Apoi adaugă frişca şi lichiorul până când ciocolata se face fină. Reduceţi căldura până când mixul fierbe, apoi lăsaţi până când sunteţi gata să serviţi.

Aranjaţi fructele pe o farfurie plată sau pe un platou. Puteţi pune pe lângă fructe biscuit, negrese şi bezele.

Tip: Pentru a preveni merele şi banana să se înnegrească, puneţi peste ele zeamă de lămâie.

Băuturi asociate: Merlot, Champagne

 

Adauga un Comentariu

Despre Andreas Miclea

Andreas: coach, mentor, managing partner, avand cunostinte solide in domenii conexe (NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup, coaching motivational) a pus bazele site-ului pickupartist.ro, in cautarea simplitatii si reusitei pentru a crea noi cai de a seduce femei.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Ce faci de Revelion?

La fel cum tu iţi doresti să nu fii singur de Revelion, exact aşa gandesc şi femeile.Toţi suntem expuşi la presiune socială ...