Acasa / Articole seductie / 80% dintre cei care învaţă seducţie nu vor avea succes

80% dintre cei care învaţă seducţie nu vor avea succes

 

Da, 80% dintre cei care învaţă seducţie nu vor avea succes cu adevărat,  acel succes pe care chiar îl vor, viaţă sexuală împlinită, relaţii de calitate, capacitatea de a atrage femeile care le vor în viaţa lor.

Hai să îţi zic câţi bărbaţi am început să învăţăm şi să practicăm seducţie în 2009. 8 tineri.

Pe vremea aceea eram la liceu şi restul erau mai mari ca mine, unii erau la facultate alţii lucrau. În 2010/2011 au mai rămas 2 din trupa veche şi au mai venit încă 3,4 noi. Povestea s-a repetat în fiecare an, timp de 2 ani. Mulţi renunţau şi alţii începeau să înveţe sau să renunţe (mai erau câţiva care făceau pauză 1 an şi se reapucau ca în anul viitor să renunţe din nou). Din bărbaţii pe care i-am cunoscut în acest drum, 28, care chiar studiau, 2,3 au ajuns să aibă relaţii împlinite şi unul să aibă un nivel avansat în seducţie, ghici cine :)).

Povestea asta o văd de fiecare dată când ies undeva, ca şi aseară în club. Noii bărbaţi care încep în seducţie cu ambiţie şi determinare abordând în stânga şi dreapta, fac aceleaşi greşeli care le făceau restul care erau în poziţia lor acum câţiva ani…..Diferenţa dintre cei care au reuşit şi cei care au devenit mai frustraţi nu era câte abordări au făcut, ceea ce a contat a fost atitudinea lor.  

Cei care reuşesc şi cei care nu, au un mod total diferit de a gândi şi acţiona:

 

1.Renunţare la EGO şi deschidere spre învăţare. Unii care vor să progreseze în seducţie sunt prea ataşaţi de imagine lor falsă, în care ei ştiu ce să facă şi dacă nu se descurcă, renunţă la a fi dispuşi să înveţe, pentru că ei pot face orice fără ajutor. Asta nu duce prea departe. Rezultat al acestei atitudini: multe concepte care se bat cap în cap, care nu au o logică, devii mai confuz decât atunci când ai început.

Pe de altă parte cei care au rezultate sunt dispuşi să renunţe la imaginea lor de atot ştiutori şi să înveţe de la alţii mult mai buni ca ei. Dacă nu ştii ceva, recunoaşte, nu te bloca în ignoranţă!

Mentorii mei au fost Mystery, David X, Richard la Ruina, David De Angelo de la care am fost dispus să învăţ şi care au fost dispuşi să mă înveţe, dar am acceptat sfaturi şi de la cei din comunitatea locală de seducţie din Timişoara, mulţumesc Andreas!

Deschiderea spre învăţare şi acceptare a faptului că nu eşti perfect îţi deschide calea spre succes!

Din moment ce citeşti acest articol şi ai citit şi restul, eşti printre cei care sunt pe calea succesului.

Fii atent când te gândeşti că nu ai nevoie de informaţii noi sau training! Atunci este momentul în care te înşeli cel mai mult.   

 

2.Atenţie la calitatea informaţiilor. Pe mine şi pe restul care chiar am ajuns unde am vrut, nu ne atrage cât de “strălucitor” şi bine promovat este website-ul sau câţi follow-eri şi ce poze are. Singurul lucru care contează este dacă informaţiile ne aduc rezultate, atât. Cei care nu reuşeau să aibă succes cu femeile erau atraşi de fraze magice “Secretul..adevărul…singura metodă…garantată de a avea succes cu femeile” BULLSHIT! Nenea X de la Bucureşti, te rog eu frumos nu mai încerca să bagi tot felul de bullshit-uri în care promiţi rezulate peste noapte cu formula magică…o ***.  Un student poate avea rezultate cu femeile într-o lună, 3,4 săptămâni, dar nu peste noapte…ia timp şi exerciţiu succesul, nu formule magice.

Alege sursa de informaţii care îți oferă un adevăr pertinent, care îţi aduce rezultate reale şi nu promite marea cu sarea.

 

3.Semnificaţia dată eşecului. O interacţiune nereuşită poate fi ceva care nu îţi aduce nici o valoare sau este ceva din care poţi învăţa, decizia este a ta. Orice interacţiune, orice experienţă are valoare în ea, poţi învăţa din ea:

3.1 Ce am făcut bine?

3.2 Ce puteam face mai bine?

3.3 Ce am învăţat?

3.4 Se repetă ceva?

3.5 Ce trebuie să învăţ şi fac în continuare?

Cea mai uşoară formă de feedback care o poţi face acum. Da chiar acum la interacţiunile de săptămâna asta.

Cei care nu aveau succes treceau de la zi la zi, săptămână la săptămână fară să îşi analizeze interacţiunile.  Dacă tu arunci la coş de 1000 de ori greşit şi nu stai să analizezi dacă arunci bine, cât de mult crezi că o să progresezi? Cât de mult crezi că vei continua dacă o dai în bară de fiecare dată şi nu schimbi ceva?

După fiecare interacţiune fă o analiză ca cea de mai sus a interacţiunii!

 

4.Capacitatea de a trece peste dificultăţi. Seducţia nu este ceva uşor de învăţat, care îţi aduce numai rezultate faine şi experienţe plăcute. Poţi avea o femeie care îţi zice că te iubeşte şi că şi-ar da viaţa pentru tine dar peste o săptămână să nu mai vrea să vorbească cu tine şi să îţi zică că eşti cea mai rea influenţă din viaţa ei, mi s-a întâmplat săptămâna asta.

Femeile sunt fiinţe emoţionale, variază de la o stare la alta, azi e fericită, excitată, îndrăgostită, mâine are draci de nu o mai recunoşti.

Aşa este şi domeniul seducţiei al săptămânii extraordinare, fiecare abordare cu klose, sex în fiecare zi, tipe îndrăgostite, călătorii şi experienţe interesante dar sunt şi săptămâni, zile în care nimic nu se pare că se leagă..

Aici renunţă mulţi. Când lucrurile merg greu ce faci? Te dai bătut sau mergi mai departe?

Vrei să fii printre cei 20% sau cei 80%?

Aveam şi eu zile în care credeam că mai rău nu se poate, lumea îmi zicea că ar trebui să mă dau bătut ….dar am continuat şi am continuat fiindcă ştiam că este doar o perioadă.

Orice dificultate poate fii cucerită dacă continui să mergi mai departe!

Când îţi este greu mai fă o abordare, mai ia o încercare, ieşi încă o zi în oraş şi ai să vezi că poţi să treci peste.

 

5. Oamenii cu care te înconjori în timpul tău liber. Ai implementat sfaturile de mai sus şi începi să vezi că începi să vină ceva rezultate dar prietenii tăi de la fotbal îţi zic: “Ce te duci să vorbeşti cu tipa aia, nu vezi că te-a refuzat cealaltă” începi să te îndoieşti de tine, nu mai vorbeşti cu tipa care îţi place, nu mai analizezi interacţiunile, cauţi formule magice promise de nu ştiu ce seducător (care are 2 ani în domeniu şi dă sfaturi care ajung la sector 7), nu ai rezultate, renunţi şi ajungi printre cei 80% care nu au ajuns la succes şi totul de la câteva decizii mici. Oamenii din jurul tău determină cine eşti, ce rezultate ai şi cine devii. Alege bine.

Cei care au renunţat şi au ajuns mai frustraţi decât atunci când au început stăteau pe lângă oameni care erau negativişti, ziceau că tipele sunt **** şi că dacă nu ai banii şi maşină tare nu o să ai succes la femei.

Alegeţi oamenii pe baza atitudinii lor, comportamentului, intereselor şi viziunii lor. Nu sta lângă oameni care te trag în jos.  În ziua de astăzi avem acces la informaţii, videouri, audiobook-uri, dacă nu ai în jurul tău oamenii de la care să înveţi, ia nişte căşti şi ascultă nişte audiobook-uri , discursuri, programe, înconjoară-te de prezenţa unor oamenii care te cresc!

Aceste mici diferenţe de atitudine şi acţiune au făcut diferenţa pe termen lung în succesul cu femeile. Dacă simţi că nu te apropii de nivelul care îl vrei în interacţiunea cu femeile uită-te şi examinează aceşti 5 factori din viaţa ta şi vezi unde trebuie să mai lucrezi.

Tu eşti cel care determină calitatea vieţii şi succesului tău prin acţiune şi cunoştinţe. Implementează azi unul din aceşti factori şi nu lăsa pe nimeni să îţi zică ce poţi sau nu.

 

O zi faină,
Rafael Roue.

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...