Acasa / Articole seductie / Actioneaza inteligent si cu incredere

Actioneaza inteligent si cu incredere

Toate experientele tale traite au o valoroasa invatatura, treaba ta este sa o cauti si sa o aplici pentru a nu te lovi de acelasi zid fara sa sti de ce. Cel mai bine lejer este sa incepi un jurnal, document, pe parcursul vietii tale, unde la sfarsitul zilei sau saptamanii sa notezi ce sa intamplat, de ce sa intamplat si ce poti face pe vitor. Astfel esti inaintea multora care nu stiu unde se indreapta si de ce se indreapta acolo.

Data viitoare cand vezi ca ea incepe sa se comporte ca un copil de 2 ani, sau o sa primesti o reactie diferita o sa sti ca este cel mai probabil este un test subconstient al ei sa vada daca esti un barbat sau pustan si o sa sti ca cel mai bun raspuns este sa fi foarte calm si neafectat.


“Am vazut ca a trecut pe langa mine si nu stiu ce sa fac!”

Noi stim ce trebuie sa faci o sa te ducem la nivelul in care sa stii cum sa calibrezi o abordare, cum sa faci o conversatie de impact oriunde si oricand, asa ca in orice situatie o sa te simti pregatit, o sa stii ce sa vorbesti, ce sa exprimi si cum sa lasi o impresie deosebita.

Savureaza aventura alaturi de noi!

Echipa PUA

Adauga un Comentariu

Despre Andreas Miclea

Andreas: coach, mentor, managing partner, avand cunostinte solide in domenii conexe (NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup, coaching motivational) a pus bazele site-ului pickupartist.ro, in cautarea simplitatii si reusitei pentru a crea noi cai de a seduce femei.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

4 Retete seducatoare

Ca s-o impresionezi cu adevărat, nu fă rezervări la restaurante, găteşte ceva acasă. Femeile se topesc după un bărbat care le gătește. ...