Acasa / Articole seductie / Ce să faci când trece pe lângă tine şi te blochezi.

Ce să faci când trece pe lângă tine şi te blochezi.

Salut!

Evenimentul de la Arad se apropie, mai 3 săptămâni si ceva! Săptămâna asta vineri venim în Arad pentru game.

Dar să revenim, chit că am fost prinşi cu organizarea evenimentului am vrut să îţi răspundem la o dilemă care apare în viaţa bărbatului.

Eşti la o cafea în oraş şi o vezi pe acea tipă superbă care trece pe lângă tine, tu ai ieşit 2,3 minute să iei o pauză de la serviciu dar fără să te aştepţi trece tipa ta ideală pe lângă tine. Ce faci? Cum deschizi?

În acest video o să îţi oferim 2 soluţii simple de a deschide o conversaţie în orice situaţie neaşteptată + 2 infielduri cu analize tehnice scurte.

Ţine minte când o vezi du-te întreab-o ceva, orice sau deschide cu o observaţie. Lasă scuzele că nu ştii ce să zici..cum să zici..acum ştii.

Du-te deschide conversaţia cu acea tipă care a trecut pe lângă tine, ai 2 modalităţi simple: întrebare sau observaţie -alege una şi acţionează. Nu pierde oportunitatea de a cunoaşte o tipă faină.

Până data viitoare ne vedem in the field la pickup în Arad, Timişoara. Spor la sedus!

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...