Acasa / Articole seductie / Confort partea a II-a

Confort partea a II-a

Dacă ai citit până acum ai ajuns să ştii despre cum să o pui să investească, cum să faci prima fază a confortului, determini logistica, acum urmează a doua parte a confortului.

Ea este relaxată, simte că aveţi lucruri în comun, se simte bine la atingerea ta (articol despre atingere kino aici -click), urmează să o facem să se deschidă mai mult şi să îi dăm emoţii care nu le-a avut de mult, astfel ea chiar să se simtă confortabilă cu tine.

Ieri când m-am întâlnit cu o tipă super faină, inteligentă, ambiţioasă şi sexi, am retestat elementele confortului, sunt cam 10 elemente de bază ale confortului şi restul 12 variaţii dar am vrut să văd din nou care sunt elementele cele mai importante şi eficiente.

Prima etapă a confortului se bazează pe puncte comune apoi se merge pe determinarea logisticii.

A doua etapă mergi pe vulnerabilitate, conspiraţii, prezumţii, jelousy plot line.

Sunt mullltttttt mai multe elemente care le poţi face, te poţi juca cu ele în ce ordine vrei dar pentru a fi eficient şi la obiect fără complicaţii inutile recomand această structură care o încorporezi în funcţie de obiectivele tale.

 

II.I Vulnerabilitate. Robert Cialdini, părintele persuasiunii, vorbea despre cum oamenii dacă primesc ceva, caută să recompenseze acea faptă, faptul că tu împărtăşeşti o vulnerabilitate, o perioadă dificilă, vechi probleme, o face şi pe ea să împărtăşească o vulnerabilitate cu tine.

Eu de mic aveam probleme cu greutatea, când eram mic eram gras, când am crescut am fost foarte slab şi toată lumea se lua de mine fiind o ţintă uşoară, a fost o perioadă mai dificilă în viaţa mea dar prin sport am reuşit să trec peste. La un moment dat în conversaţie i-am arătat că nu sunt perfect şi că am şi eu defecte, că acum am devenit dependent de sport pentru a trece peste un complex vechi. Ea a venit instant cu faptul că şi ea nu este perfectă şi a avut şi ea dificultăţi şi momente naşpa în viaţă. Astfel legi o conexiune emoţională foarte puternică cu o persoană prin faptul că poţi împărtăşi şi o parte naşpa, dar să fie ok şi persoana de lângă tine, să nu te judece.

Ce punct vulnerabil, experienţă negativă ai avut tu? Ea?

 

 

II.II Conspiarţii. Noi versus lumea. Multe tipe pe care le-am întâlnit nu erau tipe de bani gata, nici eu, a trebuit să lucrez pentru ce am, asta făcea să avem o conexiune mult mai puternică şi să fim mai confortabili unul în prezenţa altuia. Eram eu şi ele versus restul lumii.

După ce ai trecut prin puncte vulnerabile cu ea aveţi acum un secret care numai voi îl ştiţi, sumarizează acel lucru într-o propoziţie care are cuvinte precum: noi, restul,cei de aici, acolo…  “Numai noi ştim ce înseamnă să……, cei de aici, restul nu ar fii dispuşi să facă ce am făcut…”  Astfel vei crea cadrul noi versus lumea, cu timpul vei învăţa cum să faci acest cadru mult mai subtil, dar până atunci începe cu paşi mici ca exerciţiul de la acest punct.

 

 

II.III Prezumţii. Andreas făcea super tare prezumţiile, credit pentru Andreas. El vorbea de planuri vagi în viitor când el şi tipa aveau ceva în comun. Faci planuri de viitor fără să incluzi detalii logistice, dată, locaţie, oră etc.

Dacă vă place călătoritul poţi să-i zici “Ar trebui să mergem în …. “, vag, fără dată, oră. Astfel întăreşti legătura între voi, nu mai sunteţi doi indivizi cu drumuri separate, ci voi chiar o să faceţi ceva interesant împreună. Fetele adoră experienţe interesante cu o persoană dragă, aşa au format legături cu prietenii lor din copilărie, cu acei prieteni ele sunt cele mai confortabile.

Dacă ţi se pare uşor să faci prezumţiile normale: “ Ar trebui să mergem în ….”, “Am putea face ….”, “Neaparat ar trebui să facem …”, adaugă o modificare a perspectivei temporale pentru un impact maxim. Vorbeşte cu un ton jucăuş de cum ar fi dacă aţi fi făcut asta deja. “Gândeşte-te după ce am venii din Ibiza ce relaxaţi am fii”, “Imaginează-ţi că după ce am mers la cursurile acelea de dans ce bine ne-am mişca…nu numai în pat..”. Când îşi imaginează un moment în viitor cu tine se simte mai apropiată de tine în prezent.

Formulează o prezumţie vagă în legătură cu un interes comun folosind exemplele de mai sus.

 

 

II.IV. Jealousy plotline. Femeile şi oamenii nu apreciază valoarea unui lucru, om, activitate, până ce nu văd cât este de rar  acel lucru şi ce competiţie este pentru al avea. Majoritatea îşi dau seama de acest lucru după ce îl pierd şi este prea târziu.

Dacă ai ştii că nici un tip nu ar fi interesat de tipa cu care vorbeşti cât de mult te-ai strofoca să o ai? Dar dacă mai sunt 4 tipi care încearcă să o seducă?

Aşa sunt şi femeile, dacă nu văd nici-o competiţie pentru tine devin confortabile, docile şi uneori pasive dar când văd că mai sunt 5,6 tipe care gravitează în jurul tău brusc devine mai interesată şi se dă peste cap să fie înaintea celorlalte.  

Este bine să le reaminteşti în mod subtil de tipele care gravitează în jurul tău sau care te plac. La mine e cam simplu când tipele vin la mine şi văd cum se uită vecinele mele, tipele intră în full protection mode :)), dar din când în când mai trebuie să le menţionez de prietenele cu care ies la evenimente, sau ce cadou fain mai am primit de la ele…cuvintele “ies în oraş cu nişte prietene” fac minuni. Ele nu îţi vor zice că sunt geloase dar în sinea lor vor fierbe mai ales dacă te văd în oraş cu 2 tipe….

Când vorbeşti cu ea inserează odată faptul că vrei să ieşi în oraş cu nişte prietene săptămâna asta la un eveniment. Să ştie bine că eşti genul de bărbat care este căutat de femei. O placi dar sunt şi alte femei care vor să iasă cu tine, are competiţie, deci să nu se culce pe o ureche.

 

Dacă vei face partea a doua de la confort cu cele 4 elemente împreună cu partea întâi, puncte comune, îi vei oferii nişte emoţii ce nu le-a mai avut de mult şi va fii confortabilă în prezenţa ta.

Implementează cele 4 metode în următoarea ta interacţiune şi povesteşte-ne de experienţa ta cu ele.

 

O zi cu multe femei frumoase,

Rafael Roue.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...