Acasa / Articole seductie / Credinţele care te împiedică să ai succes cu femeile

Credinţele care te împiedică să ai succes cu femeile

Știi ce e mult mai nasol decât să nu întâlnești niciodată femei care îți plac cu adevărat?

Este să întâlnești femei care chiar îți plac, iar apoi să o dai în bară cu ele.

Dacă ai problema asta – nu te îngrijora, nu ești singurul. O mulțime de bărbați au aceeași problemă ca și tine.

Am descoperit că există 4 CREDINȚE COMUNE ÎN RÂNDUL CELOR CARE EŞUEAZĂ CU O TIPĂ, care îți distrug șansele cu femeile cu care eşti şi le adori. Acţiunile tale pornesc de la gândurile tale. Facem ceea ce gândim conştient sau inconştient. A şti care sunt acele gânduri, credinţe limitative şi cum să treci peste ele este un lucru necesar pentru a fi acel bărbat care are femeile care le vrea în viaţa lui.

 

Mentalitatea I. ”Dacă eu o plac atât de mult, înseamnă că ea are o grămadă de tipi care sunt după ea şi am concurenţă”

Prima credință limitativă presupune dacă TU o placi atunci înseamnă că ea este abordată în stânga și în dreapta, se întâlnește cu tipi care sunt cu 60 de centimetri mai înalți decât tine, care fac pe lună 3.000e  și împing la sală de două ori greutatea ta corporală.

Dacă lași această credință să apară te vei sabota de fiecare dată când întâlnești o tipă atractivă cu care chiar ai o conexiune emoţională şi fizică şi te vei întreba: “Ce nu a mers?”. Tehnic poţi face totul perfect dar dacă tu te gândeşti că alţi bărbaţi sunt pe cale să ţi-o ia….vei începe să te comporţi respingător, vei deveni disperat şi dependent de ea ceea ce nu este atractiv.

Adu-ți aminte că această conexiune dintre voi doi este ceva care puţini o pot construi, chit că este înconjurată de bărbaţi sau nu. Câţi ştiu să facă Atracţie – Confort- Sexualitate corect? Chiar dacă tu crezi că ea este cea mai atractivă femeie de la Adam și Eva încoace, asta nu înseamnă că ea are o viață extraordinar de plină de întâlniri sau că o mulțime de tipi se dau la ea. Cu cât este mai frumoasă cu atât este mai singură.

Frumuseţea unei femei este ceva intimidant pentru unii bărbaţi. Dacă tu vorbești cu ea și ai construit Atracţie, Confort şi ai mers şi pe Sexualitate eşti un bărbat special în viaţa ei pentru că ai fost în stare să faci ceea ce alţii nu au reuşit, să îi oferi emoţii puternice, rar experimentate.

Exerciţiu practic:

  1. Scrie pe o foaie 1 femeie, care îţi place, vorbeşti cu ea şi crezi că este înconjurată de bărbaţi care se dau la ea în fiecare secundă.

I.II Nu mai o suna 3,4 zile, fără mesaje, like-uri pe facebook..nimic! Să vezi cum începe să te caute,

I.II.I Dacă nu te caută mai lucrează la atracţie ( recomand tachinare pe deschiderea conversaţiei )

I.II.I Dacă te-a căutat mergi pe Confort, recomand Conversaţii Adânci (îi repeţi ultimele cuvinte până îţi povesteşte de trăiri, motivaţii, dorinţe intense)

 

 

Mentalitatea II: ”Dacă ea arată foarte bine, este inteligentă și mă place chiar așa de mult, atunci trebuie să fie ceva neînregulă cu ea.”

În comunitatea de Top PickupArtişti numim asta: “Ipoteza Groucho Marx”, după faimoasa replică a comediantului ”Nu vreau să aparțin de niciun club care m-ar accepta ca și membru.”

Această credință este cea mai autodistructivă dintre toate. Credința că odată ce obții lucrul pe care îl vrei și pentru care ai muncit din greu, totul trebuie să fie o capcană. Majoritatea oamenilor sunt sceptici şi când au succes sau li se întâmplă ceva fain au dubii în legătură cu acel eveniment. În copilăria noastră am avut momente le grădiniţă când la desen luam foarte bine, bine şi ne uităm la lucrarea colegului şi începeam să ne punem dubii dacă lucrarea noastră este chiar aşa bună şi merităm acea notă…cu timpul am ajuns să ne comparăm cu alţii din ce în ce mai mult şi am uitat să ne apreciem valoarea noastră.

O femeie va fii atrasă de tine dacă urmezi conştient sau inconştient paşi unei interacţiuni de succes, dacă nu eşti obişnuit cu succesul cu femeile această credintă de mai sus poate apărea instantaneu.

Exerciţiu practic:

II.I. Uită-te prin pozele tale în care ai realizat ceva de care eşti mândru şi pune-le pe oglinda de la baie

II.II. Fă o listă cu toate succesele tale şi citeşte-le odată pe săptămână.

 

 

Mentalitatea III: ”Ea e atât de grozavă, trebuie să fac ceva special de data asta.”

Nu! Ai cunoscut o femeie extraordinară și ea te place FOARTE mult, aţi construit Confort, Conexiune, Atracţie, iar acum ai de gând să o dai în bară schimbând ceea ce ai facut până acum? Dacă ceva nu este stricat, nu schimba asta.

 

Această dorință de a face ceva ”special” vine din credința că tu nu ești suficient așa cum ești şi că trebuie să plusezi cu gesturi de atenţie pentru a acoperi un gol imaginar, pătrăţele care nu le ai sau acel CLS din 2016.

Un bărbat este complet cum este. Rolul lui este să evolueze constant dar să se bucure de momentul prezent .Bucură-te de ceea ce eşti acum, lucrează pentru un viitor mai bun şi lasă “a face ceva special de data asta” pentru bărbaţii care sunt nesiguri pe ei şi valoarea lor.

Exerciţiu practic:

III.I. Notează-ţi într-un document momentele faine pe care le ai avut cu femeile în care nu a trebuit să te dai peste cap să le impresionezi şi citeşte-le de fiecare dată când te gândeşti la această credinţă.

 

 

Mentalitatea IV: ”Avem o conexiune atât de bună între noi, nimic nu poate merge rău.”

Atracția este evident cel mai important factor în cazul în care se dezvoltă o relație romantică și sexuală între tine și o femeie, dar NU ESTE TOTUL și crede-mă încă poți să o dai în bară chiar dacă atracția emoţională, sexuală este la 110%.

Toţi ştim că atracţia este un ‘buton de volum” creşte şi descreşte. Dar puţini ştiu că tu chiar poţi “rupe” acel ‘buton de volum”. Fiecare femeie este diferită, cu nevoi şi interese variate dar sunt anumite lucruri care veci pururi nu ar trebui să nu le faci cu o femeie, indiferent de unde vine, clasă socială, interese, etc.

IV.I Nu fii posesiv. Acordă-i libertate. Cu cât încerci să o controlezi mai mult cu atât încearcă ea să scape mai repede de tine.

IV.II. Nu o judeca pentru interesele, trăirile ei, situaţia ei. Dacă mai demult a fost stripărită este treaba ei, viaţa ei. Singrul lucru care te interesează este cum se comportă cu tine. Mie îmi place când o tipă îmi face striptease dar dacă ţie nu îţi place cum se comportă cu tine zi: “Nu îmi place cum faci X”.Stabileşte limitele a ceea ce face cu tine şi ce nu, dar nu o judeca pentru cine este.

IV.III Nu o înşela. (Asta nu ar trebuie să o mai menţionez, dar dacă ai cunoştinţe de seducţie eşti pus de multe ori în asemenea situaţii). Dacă vrei să te întâlneşti cu alte femei spune-i că vrei o relaţie deschisă. Fii onest în dorinţele tale, dacă te ascunzi şi minţi scazi în ochii femeii, prietenilor şi a oamenilor apropiaţi.

IV.IV. Nu fii după curul ei. Urmăreşte-ţi obiectivul în viaţă, bucură-te de pasiunile tale şi apoi iubeşte-ţi femeia. Ca bărbat ai fost făcut să cucereşti castele, ţări, continente, vise şi idei aceasta este chemarea bărbatului. Dacă îţi negi această chemare şi pui femeia pe primul loc, devii automat neatractiv fiindcă tu nu îţi îndeplineşti rolul tău de bărbat. Care este pasiunea ta, obiectivul tău în viaţă?

IV.V Nu îţi neglija igiena. Poţi fii cât de bun vrei la seducţie, pickup, dar dacă nu ai igienă ok nici o femeie nu va sta cu tine. Când te-ai tuns ultima oară?

IV.VI. Nu evita să faci sex cu ea pe motiv că eşti obosit. Femeile adoră sexul chit că recunosc sau nu, este demonstrat şi anatomic că sexul este mult mai plăcut pentru o femei decât un bărbat. Când ajungi acasă lasă scuzele, ‘sunt obosit”, ‘nu mai am energie’, fă dragoste cu femeia ta sau va face altul.

Dacă ştii aceste 4 credinţe şi cum să treci peste situaţii neplăcute în care apar eşti printre cei puţini care pot ţine  cu adevărat o femeie lângă ei.

Secretul succesului este în implementare, lucruri mici făcute constant. Fii atent la ce gândeşti şi implementează exerciţiile practice, poţi începe cu IV.VI 😉

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...