Acasa / Articole seductie / În ce constă seducţia adevărată

În ce constă seducţia adevărată

Zicem că învăţăm şi facem seducţie, dar câți dintre noi ştim, cu adevărat, ce înseamnă seducţia?

Seducţia nu este momentul acela în care întâlneşti sau abordezi o femeie şi începi să îi zici, aleatoriu, ce îţi vine prin cap sau din când aplici o tehnică ori foloseşti o replică care te ajută la o a seduce, cu sepranţa ca în viitor să apară oportunitatea de sex.

” Seducţia adevărată reprezintă un proces prin intermediul căruia observi ce indicatori îţi oferă femeia şi conduci interacţiunea prin etape emoţionale și etape fizice, pentru a ajunge la rezultatul dorit. ”   Rafael Roue

Seductie Dezvolatre Personala Exemplu

 

Mai exact, este procesul prin care se calibrează:

( calibrare = adaptare, modificare a acţiunilor în funcţie de răspunsuri)

  1. Prezentarea personalității și a comportamentului, pentru a indica caracteristici care să atragă, să prezinte interes sau, dimpotrivă, dezinteres.
  2. Construirea conexiunii şi a raportului într-un mod profund şi real, nu într-unul forţat
  3. Creşterea atracţiei sexuale.  

Exemple scurte a celor de mai sus

https://www.pickupartist.ro/articole-seductie/o-abordare-corecta-pe-facebook-si-tinder

Toate elementele au un element comun foarte important, acela de a fi atent la semnalele ei și la acţiunea ta. Cei mai mulţi când învată seducţie “bag game” şi uită să observe indicatorii pe care ea îi transmite. Astfel ajung să se întrebe “De ce nu am rezultate cu femeile?”.

Ca să ai rezultate, trebuie să acţionezi, să te uiţi la răspunsul ei la acţiune ta şi apoi să calibrezi.

Astfel, eviţi să ai o interacţiune plictisitoare, în care ea nu simte nicio emoţie şi tu nu creezi nimic între tine şi ea. Seducţia adevărată este cea în care o faci pe o femeie să simtă emoţii.

De ținut minte! Un seducător adevărat este un bărbat care cunoaşte femeile prin atenţie, intuiţie şi răbdare. Ai făcut seducţie când i-ai oferit nişte emoţii pe care nici ea nu credea că o să le aibă când te-a văzut: “Nu ştiu ce mi-ai făcut, dar ai trecut de toate barierele mele şi nu mă pot controla”. De fapt, ea ţi-a oferit în mod coştient sau inconştient indiciile, iar noi ne-am îndeplinit rolul de bărbat… acela de a conduce inteligent.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...