Acasa / Articole seductie / De ce nu merită să te întâlneşti cu un model

De ce nu merită să te întâlneşti cu un model

Modelele îţi iau respiraţia când le privești, dar oare chiar merită tot efortul din partea ta? După experienţele mele cu ele am ajuns la o altă concluzie decât aţi crede.

 

Majoritatea bărbaţilor și-ar tăia o mână doar ca să se culce cu un model.

Ok, poate nu o mână… dar asta este cu siguranță o fantezie pe care o mulțime de bărbaţi o au. Ei pun întrebări de genul…

“Cum e să ieși cu un model?”

Și eu puneam aceleași întrebări când am început în game. Apoi am ieșit cu câteva. Și pot să vă spun, că NU mai vreau să ies prea curând cu ele.

 

SĂ TE VEZI CU UN MODEL ESTE BENEFIC DOAR DIN DOUĂ MOTIVE.

Ascultă, înțeleg perfect de ce ai vrea să te întâlnești cu un model… pe lângă motivul evident.

Până la urmă sunt o specie populară de oameni.

Exista două motive exceptând frumusețea, care fac ieșitul cu un model ceva benefic, ceva mai benefic decât să te vezi cu o femeie normală. Acestea sunt:

  • Statutul social
  • Petrecerile

Când începi să te vezi cu un model, vei observa cum valoarea ta socială va exploda.

Femeile își vor dori să fie cu tine, deoarece ele te văd cu o femeie incredibil de atractivă, care este în majoritatea cazurilor cea mai frumoasă din acea seară (din club sau bar), lucru ce denotă că tu ești un bărbat cu valoare mare.

Bărbații vor să te cunoască și să îți devină prieteni, pentru că ei cred că ai bani sau un game la de nota 10.

Ești deasemenea invitat la petreceri extraordinare, care sunt organizate de oameni bogaţi și alte persoane importante. Modelele sunt de fiecare dată căutate la evenimente unde se află băuturi gratis și tipi bogați.

Dezavantajele de a ieși cu un model sunt mult mai numeroase decât avantajele.

Uită de faptul că e superbă pentru un moment și ascultă la ceea ce am de spus. S-ar putea să te salveze de o relație plictisitoare și fără sens sau de o mulțime de ore petrecute umblând după modele.

 

9 MOTIVE DE CE SĂ EVIȚI SĂ IEȘI CU MODELE:

 

Întotdeauna să îți amintești că modelele sunt în interior la fel ca tine și ca mine. Ele pot fi super atractive, dar şi ele sunt oameni cu defecte şi insecurități, deci nu îți imagina că ele sunt un fel de creaturi din rai de care nu te poți atinge.

 

1. NU AU IDEE CUM SĂ ÎȘI GESTIONEZE BANII

Modelele nu au nicio idee cum să stângă bani sau cum să îi gestioneze. Ele sunt obișnuite să trăiască clipa și să cheltuie banii în timp ce călătoresc.

Asta cauzează probleme mari în viitor când încep să nu mai arate atât de bine și câştigurile de modeling încep să se împuțineze.

O groază de modele își încep carierele de mici, de obicei de la 15-18 ani. Chiar și mai devreme pentru unele agenții, deci zero cunoștințe financiare. În majoritatea cazurilor cheltuie tot ce câștigă.

Chiar dacă ele primesc consiliere de la agențiile lor despre cum să își gestioneze banii, acele consiliere vor fi de bază și modelele nu vor băga de seamă acele sfaturi.

Dacă primești 5000 de dolari pentru o zi de muncă la vârsta de 16 ani, ce o să faci? O să îi strângi sau o să îi cheltui?

 

2.ELE TRĂIESC CLIPA

Modelele tind să dezvolte o mentalitate de genul “trăiește clipa”. Este un tipar de gândire contagios care este adoptat de modelele tinere.

În majoritatea timpului tot ce fac ele este să stea degeaba, așteptând să fie sunate de agentul lor cu următorul casting sau următorul contract, deci ele nu au un program strict care trebuie urmat.

Asta înseamnă că vor merge mai mult la petreceri, la plajă, cumpărături, vor dormi mult, etc. Nu există disciplină în viața lor.

 

3.INSECURITĂŢILE EI SUNT EXTREM DE ADÂNCI

Cum am spus, modelele sunt ca și tine și mine. Chiar dacă ea este un 10 perfect, ea va avea insecurități și într-un mod ciudat vor fi mult mai dure decât pentru o femeie normală.

De ce? Pentru că ele sunt zilnic judecate și angajate pentru felul cum arată.

Dacă un agent de modeling îi spune că e prea grasă sau că are urechi prea mari, ea va avea un complex mental legat de aceste lucruri pentru ani de zile. Poate chiar pentru întreaga viața.

 

4.ELE SUNT LENEȘE ȘI DEZORDONATE

Din nou, asta ne aduce înapoi la călătorit. Modelele trăiesc cu valizele lor în majoritatea timpului din an.

Mergând la hotele și apartamente de modele aranjate de agenţii.

Asta înseamnă că nu au abilități de organizare.

Am întâlnit de asemenea modele care nu prea făceau nimic toată ziua, mergeau să-și i-a cafea, poate mai mergeau pe la sală, în rest stăteau acasă, fără un concept al timpului.

 

5.SUNT PLICTISITOARE

Modelele au puțină personalitate, înspre deloc.

După cum vă puteți imagina, dacă ai fi fost născut extrem de frumos și ai fi primit totul pe tavă toată viața ta fără ca tu să fii nevoit să muncești, ai fi la fel de monoton.

Acel mușchi al personalității pe care noi oamenii “normali” îl dezvoltăm dea lungul vieții, nu este folosit de modele. Nu le este necesar. Astfel se axează pe dezvoltarea calităţilor superficiale şi dau puţină atenţie la restul calităţilor.

 

6.BĂRBAȚII, AFC O SĂ ŢI-O RIDICE ÎN SLĂVI

Ca bărbat trebuie să ştii ca la o femeie super atractivă vor fii o groază de bărbați bogați, influenţi și toate tipurile de bărbați care abia așteaptă să io tragă.

Ea e sexy, deci automat este văzută ca premiu.

Stai calm şi relaxat, fă un game cât mai bun şi concurenţa nu o să aibă o şansă împotriva ta, dar dacă devii neady, nesigur, neîncrezător şi gelos poţi să îi zici adio. Ea vrea un bărbat alfa nimic mai jos de atât.

 

7.CĂLĂTORITUL ESTE SUPĂRĂTOR

Modelul obișnuit care muncește, care merge la castinguri și evenimente normale, călătorește cel puțin 6 luni pe an, poate chiar mai mult.

Dacă e tânără, e posibil să o trimită într-o țară precum Japonia sau China, ca să facă modeling acolo.

Marketul din Asia adoră modelele albe.

Asta înseamnă că o vei vedea rar și cu toții știm ce se întâmplă când ești într-o relație la distanță.

 

8.ELE SUNT FOARTE NEPRICEPUTE LA SEX!

De ce să fii bun la pat dacă nu trebuie să fii? Gândește-te la asta putin. Dacă 20 de femei ar sării pe tine toată ziua, în fiecare zi, te-ai mai deranja să fii bun la pat?

Nu, te-ai culca cu cât de multe poți și ai fi egoist.

Acum nu spun că modelele se culcă foarte mult ci cu mai multe persoane decât o tipă ok ar putea. Tot ce spun e că ele nu trebuie să fie bune în pat pentru că ele oricum arată sexy.

Dacă nu mă crezi, așteaptă până o să te culci cu una, o să vezi.

 

9.FELUL CUM ARATĂ ESTE TOTUL

Ești punctual?

Dacă ești, poți să îți iei adio de la a mai ajunge undeva la timp. Modelele nu se opresc niciodată din a încerca haine noi, din a se uita în oglindă, căutând constant validare, acestea făcându-le să întârzie… MEREU.

De asemenea, dacă nu primesc validarea de care au nevoie de la tine, o vor găsi în alte locuri. În media socială.

Dacă ești genul de tip gelos, văzând cum bărbații bălesc pe profilul ei de Instagram, va fi o durere zilnică pentru tine.

 

CONCLUZIE:

Sunt femei şi femei, excepţii şi excepţii, nu orice model este exact cum am descris eu. Aici ai cele 9 motive ale mele pentru a nu-ți mai dori să te vezi cu un model, din experienţa mea cu modele, mai multe decât ar trebui.

Cu toate acestea, dacă ești un tip superficial, egoist, căruia îi pasă doar să facă sex cu tipe sexy… fără să i-a în considerare gradul ei de inteligență sau natura ei, atunci întâlnește-te cu un model.

Pentru bărbații care au fantezii să se culce cu un fashion model. Omoară acel vis chiar acum, nu merită.

Mergi doar la tipele normale și sexy.

Ai ieșit cu vreun model? Povestește-mi despre experiențele tale pe forum.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...