Acasa / Articole seductie / Determinarea logisticii în orice situaţie

Determinarea logisticii în orice situaţie

 

Ai făcut prima etapă a Confortului, puncte comune, acum este timpul să aflăm dacă poţi duce mai departe interacţiunea sau nu.

“Diferenţa dintre cei care “închid” mai des decât alţii este că unii o conduc la taxi, la ei acasă şi alţii se gândesc că vor acţiona data viitoare”.

Am pierdut foarte multe tipe pentru că nu am dus lucrurile mai departe când puteam, am creat atracţie, confort, sexualitate şi doar mai trebuia să îi zic să vină cu mine …dar nu o făceam pentru că mă bazam pe data viitoare şi nu ştiam cum să determin factorii logistici în acea situaţie.

În acest articol îţi voi arată cum să determini factorii logistici, după prima etapă a confortului, pentru ca să ştii la sfârşitul zilei ce faci, o duci la tine, la ea sau chiar nu se poate.

Bărbatul a fost făcut să conducă familia şi femeia lui, dacă el a refuzat să ia iniţiativă şi să conducă el şi-a renegat rolul de bărbat şi a devenit un om neatractiv, o fiinţă fără esenţă masculină.

 

1.Nu te aştepta ca femeia să te cheme la ea.  Da se poate întâmpla ca ea să îţi zică în timpul interacţiunii să vi la ea pe nu ştiu ce motiv, să îţi arate cărţile ei, să se schimbe, să studiaţi, etc..le-am auzit pe toate…dar aceste iniţiative se întâmplă în 10% din cazuri. Teama socială de a nu fi percepute într-un anumit fel determină femeile să nu acţioneze după cum vor, sunt puţine femei care trec peste această teamă. Când eşti cu o femeie nu mai aştepta să facă aluzie să vii la ea, aceste cazuri se întâmplă rar.

 

2.Cunoaşte-ţi mijloacele de transport şi drumul cel mai scurt până la locaţia ta. Ai ieşit cu ea vezi că merge fain şi la sfârşit te gândeşti să o chemi la tine, dar nu ştii cu ce să ajungi, (dacă ai maşină la această parte nu ai probleme), devii ezitant,  femeia simte acest lucru şi începe să aibă dubii dacă vrea să vină cu tine sau nu.  Când ieşi la abordat, întâlnire, evenimente dacă nu ai maşină fă rost de 3 numere de taxi  şi caută 2 mijloace de transport cu care ajungi cel mai repede la tine acasă. Dacă ai maşină caută ruta cea mai rapidă.

 

3.Întreabă. Mâine ce faci? Te întâlneşti mai încolo cu cineva? Ai ceva care trebuie să faci în seara asta? Stai în zonă? Alege una din întrebări şi întreab-o într-un mod relaxat, calm, ca parte din discuţia voastră. Este important să ştii ce activităţi are în seara în care ai ieşit cu ea, dacă trebuie să aibă grijă de mama ei bolnavă în mod sigur nu este o idee ok să o chemi la tine, dar dacă are de făcut nu ştiu ce desen sau rochie de terminat…asta mai poate aştepta :)). Sun Tzu în Arta Războiului zicea că este important să îţi cunoşti terenul şi condiţiile de luptă, la fel şi în seducţie, trebuie să îţi cunoşti „terenul”. Dacă ai avut o întâlnire genială, ea este atrasă, excitată dar  trebuie să ia un avion la 4 dimineaţa şi tu nu ştii asta…ghinion mare. În timpul conversaţiei cu ea întreab-o într-un mod detaşat una din acele întrebări ca să ştii ce te aşteaptă după.

 

4.Adaptează-te. Poate îţi zice că în 3 ore vine mama ei în Timişoara, poate îţi zice că stă singură acasă şi că nu ştie să gătească sau poate că stă în cămin. În funcţie de răspunsul ei adaptează restul interacţiunii.

Cazul 1. Este liberă în seara asta şi mâine dimineaţă, continuă cu confortul, crează tensiune sexuală (următorul articol), apoi cheam-o la tine ca să îi araţi ceva, un video, un vin, o chestie interesantă, orice scuză logică care sună plauzibilă şi nu pune presiune pe ea. Dacă eşti avansat poţi merge pe închidere într-un mod sexual “Hai cu mine..vreau să te fac să “cânţi” note care nu le-ai atins niciodată”.

Cazul 2. La tine nu o poţi aduce pentru că tocmai a venit neaşteptat colegul tău de cameră care ţi-a dat mesaj acum. Întreab-o: “Cum e cu colega ta de cameră?”, “Cum este cu ai tăi de dimineaţa, tu faci cafeaua?”, ea îţi va transmite la aceste întrebări dacă stă singură sau cu cineva. Dacă stă cu cineva pentru seara aia poţi să o duci într-un loc ferit de ochii lumii sau la un hotel. Dacă stă singură continuă ca şi cazul 1,  confort – sexualitate – închidere/condu-o spre taxi.

 

Dacă pui aceste întrebări şi urmezi cei 4 paşi vei avea factorii logistici cunoscuţi şi la sfârşitul întâlnirii poţi închide în stil mare, dar până atunci continuă cu confort partea a 2-a şi  sexualitate (următoarele 2 articole).

Determină azi factorii logistici a unei tipe cu care ieşi la un instant date pentru a închide în stil mare.

 

 

 

 

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...