Acasa / Articole seductie / Elementele de bază pe care trebuie să le ai pentru a reuşi cu femeile.

Elementele de bază pe care trebuie să le ai pentru a reuşi cu femeile.

Salut!

Am revenit cu noi materiale practice dar şi cu surpriza ce o promiteam de câteva zile… surpriză, surpriză… Clubul Bărbaţilor a fost înfiinţat cu ajutorul comunităţii din Timişoara, pentru asta vă mulţumim mult!

Clubul Bărbaţilor este locul în care bărbaţii adevăraţi se întâlnesc, împărtăşesc între ei idei măreţe şi cunosc experţii din domeniul, sportului, seducţiei, dezvoltării personale pentru a pune în practica vorba: Zi-mi cu cine te înconjori ca să îţi zic cine eşti.

Participanţii au zis despre club că este: „Productiv, Informativ, Progresiv”

Dar să lăsăm vorbele şi trecem la fapte!

Mai jos ai un video despre „Elementele de bază care trebuie să le ai pentru a face seducţie”
Şi la sfârşit ai o zi de a mea aplicând principiile prezentate.

Sper că ai apucat să notezi exerciţiile practice dacă nu le ai aici.

1. Rezervă-ţi zilnic două ore pe zi în care citeşti despre seducţie şi aplică trei ore ce ai învăţat.
2. Alocă 10% din venitul tău pentru dezvoltare personală, seducţie.
3. Nu te da bătut la primul „Nu” revin-o la ceea ce a mers şi încearcă mai încolo acel pas.
4. Când nu ştii ce să faci rămâi calm şi zâmbeşte (Legea transferului emoţional).
5. Înainte de a te întâlni cu o femeie fă-ţi un plan orientativ ca să ştii cum acţionezi.
Rămâne decizia ta dacă treci mai departe şi nu aplici, dar după cum ai văzut la sfârşitul video-ului aceste elemente de bază îţi aduc rezultate.

Precum zicea Ralph Marston ” Ceea ce faci azi îţi poate îmbunătăţi toate zilele de mâine” fă azi să fie ziua care îţi va îmbunătăţi viaţa, nu mâine;).

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

2 comentarii

 1. Domnul Georgescu

  Buna seara stimati domni,

  Aveti idee daca va veti extinde si in alte municipii importante ale tarii noastre?
  E o comoara daca este aplicata cu succes si cu perseverenta de aceea va spun sa incercati pe viitor sa va duceti si in alte mari zone urbane de exemplu Sibiu,Brasov, capitala Bucuresti sau Galati.
  Ar fi nemaipomenit sa se infiinteze un club o comunitate in care membrii sa se intalneasca saptamanal sau lunar daca nu au timp si sa discute sau sa iasa in fiecare sfarsit de saptamana si sa practice ceea ce au citit si studiat de la voi si materialele de lucru.

  Ce recomandati pentru eliminarea sau atenuarea senzatiei de bizar/ciudat/neobisnuit cand cineva doreste sa abordeze pentru prima data pe strada o tanara bruneta interesanta ? Cei mai multi dintre noi in mod obisnuit se cunosc sau se formeaza relatiile prin cercul social si nu in mod constient deliberat abordand persoane necunoscute pe strada sau in alte locatii.
  De asta am si adresat intrebarea pentru ca mi se pare cel putin pentru inceput un pic bizar/neobisnuit. Nu neaparat teama sau altceva pentru ca am fost pus in situatii sa vorbesc si sa cer informatii sau chiar sa conving necunoscuti pe strada si a fost bine. Dar cand e vorba de un interes romantic/erotic e deja o alta presiune sau o situatie mai „tricky”/alunecoasa.

  Va doresc mult succes si ajutor de la Domnul in tot ce faceti si sa va extindeti in tara sa va cunoasca lumea ca aveti ce oferi !

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...