Acasa / Articole seductie / Tips and Tricks pentru a seduce în Ungaria

Tips and Tricks pentru a seduce în Ungaria

Vine căldura, vine perioada în care începem să călătorim mai mult.

Dacă eşti din Timişoara sau împrejurări, Ungaria este un loc bun pentru a-ţi testa capacităţile de seducţie.

Cu ocazia unei aniversări am ajuns din nou în Ungaria. Este cam a 8-a oară când mă duc acolo şi fac game. În momentul în care plec din grup băieţii stiu ca urmează să abordez o tipă.

După vizitele mele acolo am ajuns să văd anumite tipare care se repetă.

Acesta este un articol pentru cei care merg sau au fost în Ungaria să facă seducţie.

 

Nu deschide conversaţia cu faptul că eşti străin. Dacă foloseşti faptul că eşti de altă naţionalitate din primele secunde ele devin respinse pentru că tu încerci prea evident să demonstrezi valoare. La început evită structura: “Eu sunt român şi am venit în vizită… “mai bine eşti misterios şi le laşi să se întrebe de unde eşti… este cam evident că nu eşti din Ungaria.

Tipa din Ungaria: Where are you from? (De unde eşti).

Eu: It’s a secret i tell you later:) (E un secret îţi zic mai încolo).

Astfel poţi folosi crea intrigă, curiozitate, prin faptul că eşti străin. Intriga, curiozitatea sunt primele emoţii în procesul de seducţie, înainte de atracţie trebuie să fie curioasă.

 

Acelaşi proces de seducţie pe care îl foloseam în Bucureşti, Timişoara mergea şi în Ungaria, Sociabilitate – Atracţie – Confort – Sexualitate, dar cu mici diferenţe.

  • Vorbeşti mai rar – ca să poată sa te urmărească, majoritatea nu ştiu engleză sau nu o înţeleg prea bine.
  • Inserezi mai multe tachinări decât ai face, la fel…le ia un pic de timp până se prind de subtilităţi.
  • Majoritatea când le pui să se califice sau să vorbească despre ele vorbesc puţin, trebuie să conduci mai mult conversaţia.
  • Pe partea sexuală mergi mai mult pe atingeri şi priviri.

Locurile ideale în care poţi întâlni multe femei în Ungaria sunt cluburile şi parcurile, pe stradă nu sunt fluxuri aşa mari de oameni precum în Bucureşti, Centrul Vechi.

 

Percepţia negativă poate fi schimbată. Când aflau că eşti român unele aveau reţineri în a interacţiona cu tine dar cu câteva tachinări şi un pic de confort puteai trece repede peste asta, plus că îţi creşteai foarte mult valoarea dacă îi schimbai stare şi percepţia despre români.

Majoritatea femeilor erau deschide la a socializa şi chiar prietenoase. Cu un pic de game poţi ajunge departe 🙂

Foloseşte aceste tips and tricks  şi o să ai o excursie interesantă.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Un comentariu

  1. Sfaturile sunt blana 🙂 e nasol sa te gandesti ca noi romanii nu suntem vazuti chiar placut peste hotare, dar lucrul asta se poate schimbat, cu noua generatie care investeste in dezvoltarea sa personala 🙂

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...