Acasa / Cum sa incepi? / Ce uita 90% din barbati in seductie

Ce uita 90% din barbati in seductie

Ai cunoscut azi o femeie interesantă în drumul tău spre casă, conversaţia a evoluat pe mai multe domenii, ai ajuns să o cunoşti mai bine, aţi râs, aţi glumit, aţi făcut schimb de numere şi aţi stabilit să vă întâlniţi ziua următoare…

Seara în club ai abordat altă femeie, doar că nu te-a bagat în seamă şi ai decis să mergi să vorbeşti cu o alta, dar ai emoţii înainte de a vorbi cu ea.

De ce avem din nou emoţii când înainte a fost uşor iar după o interacţiune nereuşită începem iar să avem reţineri?

nu-pot-aborda

Majoritatea bărbaţiilor când vor să cunoască o femeie se gândesc mai mult la faptul de a nu fi respinşi decât ce interacţiune faină pot avea şi încept să aibă neîncredre în ei.

Când apar aceste emoţii de neîncredere putem să le lăsăm să ne cuprindă sau să ne mutăm atenţia.

Ne mutăm atenţia asupra ceea ce este mai benefic pentru noi, posibilitatea de a  cunoaşte o femeie extraordinară, nu cum vom primi o palmă sau poşetă peste faţă. Am mai interacţionat cu femei, am avut succes, experienţe bune dar şi experienţe negative, asta este normal, viaţa are şi urcuşuri şi coborâşuri.

 

Majoritatea bărbaţiilor, se gândesc la cum nu o să meargă abordarea pentru că au avut o experienţă negativă înainte, fără să îşi dea seama ca este ceva normal apariţia unor eşecuri temporare.

Ai doar frică de a intiţia o conversaţie, este normal dacă te gândeşti la cum s-ar putea ca abordarea ta să meargă rău. Este posibil că abordarea ta să nu fie cea mai bună în acel moment dar dacă te gândeşti la de ce şi cum va merge rău îţi dai mai multe şanse eşecului.

Pentru ca să putem avea nivelul de succes pe care îl vrem, atenţia noastră trebuie mutată spre posibilităţi, cum şi de ce am putea avea o interacţiune faină cu acea domnişoară de la bar care este numai un zâmbet.

Gândul tău se va transforma într-o acţiune, acţiunea în obicei, obiceiul în caracter, caracterul în destin.

Ţine minte gândul tău este ceea ce îţi potenţează sau scade capacităţile tale în seducţie, tu alegi.

Ai întrebări, comentari, scrie în secţiunea de jos pentru mai multe informaţii.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Matrixul Social + Infield

Salutări. Zilele acestea am fost la Arad pentru a testa diverse concepte de seducţie. Era cam puţină lume, chiar trebuia să treacă ...