Acasa / Cum sa incepi? / Cum să ai parte de mai puţine refuzuri în abordare

Cum să ai parte de mai puţine refuzuri în abordare

Toţi am auzit că refuzurile te fac un bărbat mai puternic şi calibrat social, dar contează şi din ce cauză ai fost refuzat.

Cum a început totul:

Eram în club cu un amic care voia să inveţe seducţie (a progresat destul de mult în ultimul timp, sunt foarte mandru de el)! Ştia cum să inceapă conversaţia în mod natural şi să ducă interacţiunea mai departe, însă toată seara a fost refuzat. Eu eram deja pe canapea cu 2 fete, plănuiam un threesome, dar începea să mă deranjeze faptul că el era refuzat in continuu. Înţeleg un refuz, două, dar nu 5 consecutive.

După ce m-am dus să vorbesc cu el, a fost suficient sa rosteasă primul cuvânt pentru a înţelege care era problema. Respiraţia lui avea un miros neplăcut, îmi era greu până și mie să stau să îl ascult, deci nu puteam nici măcar să sper că o femeie ar fi putut să stea să îl asculte. Și atunci, ca într-o reclamă la Orbit, i-am dat o gumă de mestecat şi l-am sfătuit să fie mai atent.

Surprinzator, după 5 refezuri şi o gumă de mestecat el stătea la bar cu o brunetă foarte frumoasă care îi dădea foarte mulţi indicatori de interes.

Aspectul pe care trebuie să îl reţineti din această poveste este importanţa igienei în orice situaţie, nu numai în abordare.

Poţi să fii bun in seducție, dar dacă nu ai o igenă bună, puţin probabil să te culci cu ea.

Trăsaturile cele mai atractive la un bărbat nu sunt neaparat încrederea şi simtul umorului, pentru femei curaţenia, igiena şi cât de îngrijit eşti sunt foarte imporatante. Un bărbat care are haine curate, o respiraţie proaspată şi un aspect ingrijit va fi mult mai atractiv, pentru orice femeie, decât unul care nu acordă nici o atenţie acestor aspecte. Dacă aţi avea două maşini aproape identice în faţă, una prafuită şi alta strălucind de curaţenie, pe care aţi cumpăra-o?

Nu amâna pe maine vizita la frizer sau dentist. Dacă tu nu ai grijă de tine atunci cine sa aibă?


Azi, înainte de a ieşi undeva, aranajează-ţi barba, fă un dus, ia haine curate, calcă-ţi camaşa (dacă alegi să porţi camaşă), ia totdeauna la tine un pachet de gumă de mestecat şi prezervative, apoi gândeşte ce femei vrei să abordezi.

Fii un bărbat adevărat care atrage femei, nu trage de ele!

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...