Acasa / Cum sa incepi? / Ce am învăţat după 7 ani despre frica de abordare

Ce am învăţat după 7 ani despre frica de abordare

Cum să treci peste frica de abordare în paşi simpli.

Salutare!

După ce am fost zilele acestea cu comunitatea de seducţie, pickup din Timişoara am observat multe lucruri interesante: stiluri diferite de  seducţie, tipe fericite, tipe „playerițe”, instant date-uri, numere şi întâlniri stabilite cu succes  dar ….am văzut şi frică de abordare la unii.

Da, frica de abordare a fost ceva care se observa subtil printre unii bărbaţi. Majoritatea abordau fiecare femeie superbă care le trecea în cale dar mai erau şi bărbaţi prinşi în acea teamă de a se duce la tipă.

Până la sfârşit bărbaţii au trecut peste această teamă prin lucru şi voinţă, dar pentru că vrem să facem trecerea peste această etapă mai uşoară ţi-am pregătit paşi simpli prin care să ajungi să cucereşti zilnic frica de abordare:

Cum ziceam frica de abordare nu va dispărea niciodată dar poţi să fii inteligent în abordarea ei şi să nu o laşi să te copleşească. Totul ţine de a face paşi mici cu care eşti confortabil şi apoi să creşti treptat dificultatea.

Încearcă şi procesul prezentat în video şi ai să vezi cum ajungi să fii mai confortabil şi relaxat în a aborda tipa care îţi place.

 

O zi cu multe femei frumoase,

Rafael Roué

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...