Acasa / Despre cum abordezi o femeie / Cum să o pui pe tipă să invesetească în interacţiunea dintre voi

Cum să o pui pe tipă să invesetească în interacţiunea dintre voi

 

Una dintre greşelile comune făcute în seducţie este aceea de a crede că atracţia îţi aduce tipa.

Atracţia oricine o poate face în mod inconştient dar a pune tipa să investească o fac foarte puţini.

În primă fază demonstrezi caracteristicile tale care te fac atractiv, apoi o pui pe ea să demonstreze caracteristicile ei….aici mulţi sar peste această parte şi merg pe confort. “Tipa este atrasă, merg direct pe confort” :))) Şi mai se miră de ce tipa nu mai îi răspunde la telefon..

Dacă nu a lucrat deloc pentru a te avea, cât de mult crezi că o să te aprecieze după ce atracţia dispare?

Atracţia este ca un vapor, apare şi dispare, dar gradul ei de investire rămâne o memorie persistentă. Ea va ţine minte totdeauna cât a investit pentru a te avea. Gândeşte logic, a doua zi după ce ţi-au trecut acele emoţii puternice din prima zi ce apreciezi mai mult, ceva care a venit uşor sau ceva pentru care ai luptat ca să ai?

Acuma că ai înţeles partea teoretică să trecem la fapte.
O pui să investească prin:

Pasul 1 – Controlul Cadrului sau frame cum se mai zice:
Acesta este subînţelesul interacţiunii ceea ce se comunică în mod implicit nu explicit.
Tu te dai la ea sau ea lucrează să te aibă?
Asta se subcomunică prin lucruri mărunte ca:

Verbal: “Sper să îţi placă ce fac”, “Mă bucur că ai ales să vi cu mine”, “Mă bucur că te-ai gândit la mine” – aşa îi zici că tu eşti sub ea şi lucrezi să o ai.

Non Verbal: te apleci spre ea, dai din cap excesiv la ce zice, stai foarte aproape de ea şi nu îi dai spaţiu. – Nu crezi că în cazul de sus îi comunici că eşti disperat?

STOP! E timpul să schimbăm rolurile.

Ca bărbat trebuie să trăieşti într-o realitate în care tu alegi femeile cu care ieşi, nu ele pe tine, dacă nu eşti aici începe cu tipa din faţa ta.

Verbal: “ Da, am ales bine să ies cu tine”, “ Îmi plac fetele încrezătoare, cele timide mă plictisesc” – aşa îi comunici că ai ales, nu ai fost ca restul tipilor care speră să fie aleşi de ea.

Non verbal: stai pe spate relaxat, dă-i spaţiu, priveşte-o în ochi, atinge-o degajat – astfel îi araţi că eşti obişnuit cu femei, ştii ce faci şi că alegi ce se întâmplă între voi.

Femeile când simt că sunt în prezenţa unui bărbat care are opţiuni şi alege, ele încep să lucreze pentru al obţine.

Dacă ţi se pare greu stabilirea cadrului începe cu ceva uşor ca şi schimbarea rolurilor. Ea îţi zicea: Ia-o mai încet, vreau să ne cunoaştem mai bine, nu aici, mă vrei doar pentru corpul meu, eşti norocos. FOLOSEŞTE EXACT CE ZICEA EA ÎN AVANTAJUL TĂU. Ex: Când te atinge zi că este contra cost şi să o ia mai uşor, când te ia de mână spune-i că vrei să vă cunoaşteţi mai bine. Distrează-te folosind replicile tipelor pe ea. Aşa îi arăţi într-un mod amuzant că tu dictezi ce se întâmplă.

 

Pasul 2- Pune-o să demonstreze valoare.

Înainte noi făceam elemente care denotă o personalitate atractivă, valoare S,R, făceam DHV, Role Play, Descalificări, Tachinări, Fun, Provocări, etc…acum e momentul să schimbăm placă şi să o punem pe ea să demonstreze valoare, capacităţi atractive, personalitatea ei.
Cel mai uşor este să o întrebi dacă are anumite calităţi, pasiuni, interese sau experienţe.

În abordare: “ Ce îţi place să faci în afară de facultate” – apoi mergi pe dezvoltarea pasiunii ei

La întâlnire: “Care consideri că ar fi o calitate de a ta în afară de felul în care arăţi?”

Astfel ea va începe să îşi facă DHV (demonstrare de valoare), asta e genial :X.

Deodată ea va începe să simtă şi gândească că tipul din faţa ei nu este ca restul şi că ea trebuie să pună un pic osul la treabă dacă vrea să fie cu el. Ai făcut atracţie, foloseşte-o în avantajul tău. Ea este atrasă, pune-o să îţi arate, zică, demonstreze şi ea calităţi ca să fii şi tu atras, chit că îţi place la nebunie cum arată ştii că vrei o tipa şi cu ceva personalitate, valoare S,R.

 

Pasul 3 – Testează gradul ei de investire în interacţiune.

Bun ai stabilit cadrul că eşti un tip valoros pentru femei, ai pus-o să demonstreze valoare, acum este timpul să testezi gradul ei de investire.
Gradul ei de investire reprezintă disponibilitatea ei de a investi în interacţiunea dintre tine şi ea.
Testează ca să vezi ce simte legat de tine cu adevărat:

O iei de mână şi strângi, ea strânge înapoi sau nu?

Îi pui mâna în par, o atingi, stă sau se trage?

Te apropii, rămâne în aceeaşi poziţie, se depărtează sau se apropie?

O iei în braţe te strânge sau doar stă?

Când o săruţi stă pasivă sau te trage să o săruţi mai tare?

Dacă răspunde pozitiv acordă-i un indicator de interes din partea ta, compliment, atingere.Dacă ea răspunde într-un mod negativ, nu îţi strânge mâna, se îndepărtează de tine acordă un indicator negativ subtil, uită-te în altă parte, depărtează-te de ea, întrerupe conversaţia.

Oamenii sunt fiinţe ale obiceiurilor, dacă tu îi laşi să se comporte urât şi ignori ce au făcut, ei se vor comporta urât cu tine în continuare, de aceea recompensează comportament negativ cu negativ şi pozitiv cu pozitiv, aşa le arăţi cum se comportă cu tine.

Acum ai testat şi arătat că este bine ca ea să se comporte ok cu tine, în pasul doi ai pus-o să demonstreze valoare (aici este bine să acorzi un indicator pozitiv, ea a făcut o acţiune pozitivă pe testul tău acela dacă investeşte sau nu valoare), în primul pas ai stabilit cadrul că eşti un bărbat important şi iată că femeia simte că a lucrat pentru a te obţine. Simte că nu i-ai pus totul pe tavă şi pentru asta te apreciază. Puterea acestei metode stă în pasul 2, dar şi pasul 1, 3 sunt necesari pentru reuşită. Din momentul în care ea simte că a lucrat pentru a te avea şi că este mai fain să se comporte ok cu tine poţi trece efecient la confort, în următorul articol o să detaliem ce să faci în continuare.

Dar până atunci ţine minte că un bărbat adevărat este ceva care nu poate fi avut uşor de către o femeie, acel bărbat are în jurul lui şi alte femei şi nu este atras de o tipă doar pentru că tipei îi place de el. Fii bărbatul care o pune să investească, fiindcă pe tine nu te convinge doar felul în care arată. Când ies cu o tipă care îmi place şi arată şi foarte bine, îmi cam urcă ritmul cardiac când o văd…dar ştiu că felul în care arăţi nu este cel mai important lucru deşi arată ca un model, sunt curios de ce aş vrea să fiu cu ea în afară de felul în care arată.

 

Implementează, după ce ai făcut atracţie, Pasul 1, Pasul 2, Pasul 3 în următoarea ta interacţiune şi ai să vezi cum atracţia ei pentru tine va fii ceva de lungă durată, ceva care nu dispare uşor.

Pâna data viitoare o zi cu multe femei frumoase!

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...