Acasa / Despre cum abordezi o femeie / Instant Date pe Strada

Instant Date pe Strada

Ce inseamna un instant date? Si cum se face el ?

Un instant date presupune conducerea conversatiei cu o tipa pe care abia ai cunoscut-o spre o alta locatie. Majoritatea interactiunilor au loc in timpul zilei, pe strada, sau in parc pana la o cafenea sau un pub/bar din apropiere.

Scopul principal este sa creezi confort in asa fel incat sa fie mult mai relaxata. Acest mod de abordare este mai eficient si cand incepe sezonul mai rece, fiind scuza potrivita pentru interactiunea voastra (chiar daca afara ploua de exemplu). Un instant date presupune un joc de seductie mai solid, garantia pentru un numar de telefon si pentru urmatoarele intalniri.

Cel mai bun moment sa o iei la un instant date este dupa ce ai epuizat 5-10 minute de interactiune. Daca ai reusit sa o mentii atat de mult inseamna ca este destul de atrasa de tine si poti sa mergi mai departe. Cum introduci in discutie instant date-ul? Foooarte simplu, – ai 5 minute pentru o cafea? – hai sa bem ceva impruna! Acestea spuse pe un ton lejer ca si cum nu ar reprezenta mare lucru.

Poti adauga ca o sa te intalnesti mai tarziu cu un amic de-al tau sa nu aiba prea multa presiune asupra ei.

Odata ajunsi la cafenea te poti concentra asupra ei introducand in discutie subiecte pe care de obicei femeile le adora: – pasiunile ei, hobby-uri, si acele mici lucruri care o fac sa se simta intr-un fel. Foarte important, cand ajungeti acolo sa te asezi langa ea pentru kino si apropiere.

Intalnirea poate sa tina de la 20 min pana cand simti tu ca ai atins obiectivul. Ia-i numarul de telefon si intalnirea urmatoare o sa fie garantat ok.

Adauga un Comentariu

Despre Andreas Miclea

Andreas: coach, mentor, managing partner, avand cunostinte solide in domenii conexe (NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup, coaching motivational) a pus bazele site-ului pickupartist.ro, in cautarea simplitatii si reusitei pentru a crea noi cai de a seduce femei.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

4 Retete seducatoare

Ca s-o impresionezi cu adevărat, nu fă rezervări la restaurante, găteşte ceva acasă. Femeile se topesc după un bărbat care le gătește. ...