Acasa / Despre cum abordezi o femeie / Matrixul Social + Infield

Matrixul Social + Infield

Salutări.

Zilele acestea am fost la Arad pentru a testa diverse concepte de seducţie. Era cam puţină lume, chiar trebuia să treacă ceva timp până ce vedeai o tipă drăguţă. În acel timp am apucat să observ mai bine comportamentul omului şi limitările lui.

AM AUZIT ÎN STAŢIA DE TRAMVAI: „Mă duc în club seara să cunosc tipe..în club este singurul loc ok să cunoşti tipe”.

Or fi puţine femei pe timp de zi în Arad (comparativ cu Timişoara şi Bucureşti) dar totuşi erau câteva. Oraşul nu era abandonat de femei…….

Am mai auzit involuntar în Londra şi Bucureşti că în club este singurul loc de a cunoaşte femei frumoase…deşi treceau sute de femei superbe pe stradă. PROBLEMA NU ESTE UNDE STAI CI CEEA CE CREZI, CUM VEZI REALITATEA şi CREDINŢELE PE CARE LE URMEZI.

Majoritatea urmează nişte credinţe care nu sunt ale lor ci le-au luat în mod involuntar de la ceilalţi şi societatea în care trăiesc – astfel îşi pun limite false.

În acest video ai cum să înţelegi şi să treci peste Matrixul Social în care sunt prinşi oamenii + un infield mai lung de 17 minute, al meu şi  +3  minute din interacţiunea internului nostru.

(Nu intraţi pe YouTube ,avem copyright pe o melodie acolo .Daţi play de pe această pagină) Dacă totuşi aveţi probleme cu deschiderea video-ului pe pagina noastră mai jos este un link către video fără copyright dar cu 1 minut fără sunet: https://www.youtube.com/watch?v=Zu6EVuKGxe4

Am avut ceva dificultăţi cu muzica şi a găsi un loc bun să filmăm dar până la urmă Aradul a fost un oraş fain pentru a cunoaşte femei, recomandăm.

Ne vedem la conferinţa din Arad din data de 6 august!

 

 

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...