Acasa / Despre cum abordezi o femeie / Puncte comune – Prima fază a confortului

Puncte comune – Prima fază a confortului

 

“Simt că nu avem nimic în comun”, “Eu vreau altceva decât vrei tu”, “Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă”…

Dacă ai auzit una din aceste propoziţii din partea tipei care îţi place sau vrei să îţi dezvolţi în continuare cunoştinţele în seducţie atunci citeşte atent.

Bun, ai pus-o să se implice şi ea în interacţiunea dintre voi. La început ai investit tu 80% în conversaţie ea 20% apoi ai trecut în etapa în care ea se implică, demonstrează personalitate, ea a investit 80% în conversaţie tu 20%, acum este timpul să egalăm lucrurile, este timpul să mergem pe prima etapă a confortului, Puncte Comune.

Tipa poate să fie atrasă de tine, să investească în interacţiune dar are şi nevoie să simtă că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Că vedeţi lucrurile prin aceeaşi prismă şi că tu ai putea să te integrezi în viaţa ei chit că este ceva de o noapte sau mai multe.

O femeie are mai multe nevoi emoţionale, atracţie, provocare, senzaţia că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, că aveţi în comun ceva – compatibilitate, că o poţi înţelege, proteja, excita, ţine lângă tine. În funcţie de femeie şi interesele ei aceste nevoi diferă dar într-o mică măsură dar fiecare emoţie trebuie creată pentru o interacţiune de succes. În articolul trecut am lucrat la cum creezi provocarea acum mergem pe a crea senzaţia că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

 

Pasul 1. Gândeşte-te la 3 pasiuni de ale tale:

Pasiunea 1
Pasiunea 2
Pasiunea 3
Acum că ştii ce îţi place e timpul să vezi dacă şi ea este interesată de acel subiect.
Întreab-o dacă îi place acea activitate, pasiune, interes!
Mie îmi place să fac sport, citesc, călătoresc, de aceea după ce mi-a zis cum ea lucrează foarte mult pentru a-şi dezvolta businessul (DHV-ul ei) o întreb dacă îi place să facă un sport.
Aici dacă îmi răspunde cu NU o Tachinez un pic: “deci faci doar sport când trebuie să alergi la ore, oricum te menţi bine” apoi o întreb indirect de următoarea pasiune călătoritul: “Ai fost cumva în Londra? Acolo au un sistem de transport foarte fain.” ( majoritatea fetelor vor să călătorească) când ai găsit pasiunea de care este şi ea interesată mergi pe pasul 2.
Pasul 2. Dezvoltă conversaţia
Dacă răspunde cu pozitiv la acea pasiune dezvoltă prin -Întrebare – Răspuns -Afirmaţie/Poveste-Răspuns –

Ai început cu o întrebare pe acel punct comun, ea ţi-a răspuns şi tu îi reformulezi cuvintele, ideea ei
“ Unde ai călătorii dacă banii nu ar fii o problemă?” ( Să ghicesc îţi va zice Dubai sau Paris? Dacă îţi zice Dubai fugi de acolo :)) ) – Întrebare
Pentru dragul exerciţiului continuăm cu Dubai ca şi Răspuns.
“Dubai este super interesant, ai multe de văzut arhitectura, cultura, plaja…e frumos acolo”. -Refomulare
Ea îţi va confirma ce i-ai spus şi va adăuga experienţele, poveştile, ideile ei la care tu urmezi cu o altă întrebare şi o reformulare a răspunsului ei:
“Deci când erai mică visai să călătoreşti în locuri exotice?”. – Întrebare
“Da, vream să văd lumea şi să am experienţe interesante” – Răspuns
“Când călătoreşti ai parte de experienţe interesante, nu ştii niciodată ce va fii şi cum va fii. Îmi aduc aminte când am fost în Ungaria…m-a făcut să apreciez mai mult Timişoara, România” – Reformulare + Poveste DHV

 

Pasul 3 Repeţi structura dar vorbeşti în termeni de emoţii, senzaţii, sentimente.

La început ai dezvoltat subiectul pe puncte comune într-un mod general care a creat o senzaţie de compatibilitate între voi dar dacă chiar vrei să o faci să simtă că o înţelegi cu adevărat şi gândiţi la fel dezvolţi conversaţia despre pasiuni comune în termeni de emoţii.

Obiectivul la această metoda este să vorbiţi de senzaţii şi emoţii, după cum ştii femeile pun accent pe ceea ce simt. Ca să ajungi la acest punct întrebarea ta nu mai va fii aşa generală cum era la început când ai deschis subiectul la această pasiune ci va fi ceva personal, sentimental.
“ Cum te-ai simţit când ai fost în Monaco cu prietena ta?” “Cum te simţi când..?”, “Cum te-a făcut să te simţi?..”, Ce ai simţit…”, “Ai mai simţit vreodată senzaţia aia…?” ai înţeles ideea întrebării.
Răspunsul ei va fi o descriere emoţională a acelei experienţe: “M-am simţit foarte bine în Monaco, peisajul, oamenii, maşinile, portul..te face să te simţi privilegiată”
Refomularea, povestea, afirmaţia ta trebuie să conţină senzaţii, emoţii, sentimente: “Monaco chiar îţi dă o senzaţie aparte, numai când mergi cu maşina pe coastă şi vezi marea şi iahturile te simţi ca un rege.” De aici ea va continua să îţi zică despre experienţa ei.

 

Pasul 4 Repetă  structura pe subiecte banale – întrebare-răspuns-afirmaţie/poveste – în termeni de emoţii.

După ce ai vorbit despre o pasiune sau două în termeni de emoţii abordează în termeni de emoţii şi un subiect banal precum mersul la facultate, evenimentele de săptămâna asta, noi localuri, etc. Trebuie să ai un echilibru între conversaţii foarte personale şi subiecte nepersonale. Pui presiune conversaţional apoi iei presiunea dar într-un mod smart, emoţii este cuvântul cheie, dacă le introduci şi în subiecte banale pe o structură ca şi întrebare – răspuns-afirmaţie, poveste, poţi face lucruri magice.
“La facultate nu faceţi lucruri interesante, practice? Asta te fac să simţi că trăieşti.” – Întrebare
“La facultate facem chestii plictisitoare, uneori simt că adorm. “- Răspuns
“Uneori chiar simţi că adormi la facultate…te adoarme profesoara cu statistica ei”. – Reafirmare
“Aveam mai de mult o gaşcă de prietene cu care chiar făceam show la facultate, cu ele chiar simţeai că te poţi distra ori unde.” – Poveste +DHV

Ai putut să vorbeşti cu ea despre ce a simţit trăit cu pasiunile ei şi ale tale şi acum puteţi să vorbiţi şi despre subiecte banale într-un mod interesant….tipa ori te va lua acasă în secunda doi, ori nu-i va veni să creadă cât de multe aveţi în comun şi ce conexiune puternică aveţi. Restul părţilor din confort în următorul articol, paşi mici dar bine făcuţi şi constanţi.
Dacă ai citit acest articol până aici, te felicit tocmai ai dobândit nişte idei practice care le poţi folosi pentru a crea puncte comune şi senzaţia că sunteţi compatibili. Dar fiindcă te cunosc dragă bărbat pasionat de seducţie, cunosc că pentru tine contează valoarea practică şi rezultatele am să te rog să te uiţi la paşii de mai sus şi să îţi alegi o tipa cu care să aplici azi ce ai citit acum.

Ideile sunt ceva teoretic, cunoştinţele sunt dobândite prin practică şi experientă, de aceea am să te rog să pui în practică exerciţiile de mai sus, pentru a dobândi cunoştinţe nu idei.

Alege azi o tipă şi testează acest articol ca să vezi ce rezultate ai, o să fii surprins.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...