Acasa / Dezvoltare personala / Provocarea care te ajută să cunoşti mai multe femei

Provocarea care te ajută să cunoşti mai multe femei

Diferenţa cea mai mare între cei care au succes cu femeile şi cei care nu au este gradul de consecvenţă.

„Lucrurile măreţe nu se fac din impuls, ci dintr-o serie de lucruri mărunte adunate laolaltă” Vincent Van Gogh. Un seducător bun este constant în acţiunile lui, în fiecare zi face macăr un lucru pentru a progresa.

Noi ţi-am pregătit o mică provocare prin care să ajungi uşor la gradul de consecvenţă necesar pentru succes în domeniul seducţiei.

VORBEŞTE DE AZI CU O FEMEIE ŞI LASĂ SCUZELE!  Mâine când eşti în drum spre serviciu, sală… salută şi fă cunoştinţă cu acea tipă drăguţă din staţia de autobuz. Poimâine începe o conversaţie cu colega ta de care îţi place..şi continuă să vorbeşti cu câte o tipă în fiecare zi, de luni până vineri , sâmbătă şi duminică recuperează zilele ratate. Acest nou obicei poate să fie unul din cele mai bune lucruri pentru succesul tău în seducţie.

Postează eperienţa ta pe forum pickupartist pentru feedback şi îndrumare în acest challenge.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...