Acasa / Dezvoltare personala / Cum sa iti imparti timpul in seductie

Cum sa iti imparti timpul in seductie

“Viaţa este ca un dans, trebuie să te bucuri de fiecare pas și nu doar de final” – Alan Wats

seductielifestyle

Evoluţia interacţiunilor nu este constantă. Azi îţi poate zice femeia de lângă tine că te iubeşte, iar mâine poate sa te paraseasca. Sau luna aceasta te poţi întâlni cu trei femei iar luna viitoare sa nu ai nici una. 

 

După multă experiență în situații de genul acesta, am descoperit cum poţi să îţi creezi un echilibru în viată şi, de asemenea,  in domeniul seducţiei. Secretul este echilibrul între perioada de perioada de seducţie intesivă (abordari) si viața personală.

 

Cazul 1:

Mergi la serviciu de la ora 8.00 până la ora 18.00, te duci acasă să mănânci, apoi te întâlneşti cu prietenii în oraş sau la un fotbal. Se face ora 21.00, te mai întâlneşti și cu iubita, timpul nu e in favoarea ta, imediat e dimineață..

Poți să fii student, sau sa ai un job, timpul tau e blocat de asta, nu îți mai rămâne decât weekend-ul, în care poți să faci ceva să te dezvolţi. Citeşti, te uiţi la seminarii şi să mai ieşi puțin prin club.

Cazul 2:

Când te-ai trezit, ai pus mână pe cartea de seducţie. În drum spre serviciu mai vorbeşti cu 2, 3 femei care ţi s-au părut draguţe. La serviciu încerci anumite tehnici asupra colegelor, ca să vezi reacţiile lor. Ieşi de la serviciu, mai abordezi 2 femei, pâna ce dintr-o data ajungi la întâlnirea cu o tipa drăguță de ieri.

Eşti acasă, mănânci şi te pui să îţi analizezi ziua: puncte forte și puncte slabe. Deodată te sună tipa de care îţi place, pentru a-ți spune că e singură acasă şi că vrea să vadă un film. Știi ce urmează ;).

Aceasta este perioada de implementare intensivă, experimentezi o creştere în capacităţile tale de a aborda social confortabil.

Dacă te axezi doar pe o anumită latura, creezi o instabilitate în viaţa ta. Dacă te axezi doar pe lifestyle, scad capacităţile tale de a aduce femeia pe care ți-o doreşti în viaţă, iar dacă te axezi doar pe seducţie intensivă, stilul tău devine deficitar.

Faci abordari 24h din 24h? Stop! Alocă măcar o oră pe zi pentru a face ceva interesant, altceva, sport, citit, programat, ţinut discursuri etc. Asta îţi aduce profunzime în caracter și te va face fericit la sfârșitul zilei.

Lasa fricile deoparte și fă pași mărunți catre țelul tău, aruncă-te puțin câte puțin în afara zonei tale de confort, socializeaza cu toata lumea.

La final de an să îți poți spune ție că ești un bărbat atractiv şi interesant cu un echilibru în toate planurile: fizic, profesional, emoţional și relaţional.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Matrixul Social + Infield

Salutări. Zilele acestea am fost la Arad pentru a testa diverse concepte de seducţie. Era cam puţină lume, chiar trebuia să treacă ...