Acasa / Dezvoltare personala / Cum sa iti imparti timpul in seductie

Cum sa iti imparti timpul in seductie

“Viaţa este ca un dans, trebuie să te bucuri de fiecare pas și nu doar de final” – Alan Wats

seductielifestyle

Evoluţia interacţiunilor nu este constantă. Azi îţi poate zice femeia de lângă tine că te iubeşte, iar mâine poate să te părăsească. Sau luna aceasta te poţi întâlni cu trei femei iar luna viitoare sa nu ai nici una. 

 

După multă experiență în situații de genul acesta, am descoperit cum poţi să îţi creezi un echilibru în viaţă şi, de asemenea,  în domeniul seducţiei. Secretul este echilibrul între perioada de seducţie intensivă si perioada de dezvoltare profesională.

 

Cazul 1:

Mergi la serviciu de la ora 8.00 până la ora 18.00, te duci acasă să mănânci, apoi te întâlneşti cu prietenii în oraş sau la un fotbal. Se face ora 21.00, te mai întâlneşti și cu iubita, timpul nu e in favoarea ta, imediat e dimineață..

Poți să fii student, sau să ai un job, timpul tău e blocat de asta, nu îți mai rămâne decât weekend-ul, în care poți să faci ceva să te dezvolţi. Citeşti, te uiţi la seminarii şi să mai ieşi puțin prin club.

Cazul 2:

Când te-ai trezit, ai pus mână pe cartea de seducţie. În drum spre serviciu mai vorbeşti cu 2, 3 femei care ţi s-au părut drăguţe. La serviciu încerci anumite tehnici asupra colegelor, ca să vezi reacţiile lor. Ieşi de la serviciu, mai abordezi 2 femei, până ce dintr-o data ajungi la întâlnirea cu o tipa drăguță de ieri.

Eşti acasă, mănânci şi te pui să îţi analizezi ziua: puncte forte și puncte slabe. Deodată te sună tipa de care îţi place, pentru a-ți spune că e singură acasă şi că vrea să vadă un film. Știi ce urmează ;).

Aceasta este perioada de implementare intensivă, experimentezi o creştere în capacităţile sociale.

Dacă te axezi doar pe o anumită latură, creezi o instabilitate în viaţa ta. Dacă te axezi doar pe dezvoltare profesională scad capacităţile tale de a aduce femeia pe care ți-o doreşti în viaţă, iar dacă te axezi doar pe seducţie intensivă corpul, pasiunile şi jobul tău încep să decadă (10 kg slăbite în ultimele 6 luni de seducţie intensă)

Eşti în perioada de seducţie intensă? Faci abordări 24h din 24h? Stop!

Alocă măcar o oră pe zi pentru a face ceva interesant/ altceva decât seducţie. Du-te la sport, citeşte, programează, ţine discursuri etc. Asta îţi aduce profunzime în caracter și te va face fericit la sfârșitul zilei.

Ce ai de gând să faci pentru a deveni un bărbat mai interesant şi a te dezvolta în afara seducţiei?

  • Activitatea 1……………………..
  • Activitatea 2…………………….

 

Eşti în perioada de dezvoltare profesională şi nu ai timp de abordări? Eşti sigur?

Cât de mult crezi că ţi-ar trebui să abordezi o tipă pe zi? O tipă nu zece.

Lasă fricile deoparte și fă pași mărunți către țelul tău, aruncă-te puțin câte puțin în afara zonei tale de confort.

Socializează zilnic cu 1 persoană din drumul tău de la lucru sau sală.

 

Dacă implementezi cele 2 menţiuni de mai sus la final de an vei vedea cum ai devenit un bărbat atractiv şi interesant cu un echilibru în toate planurile: fizic, profesional, emoţional și relaţional.

Până data viitoare ne vedem la abordat 😉

Rafael Roue.  

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...