Acasa / Dezvoltare personala / De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău?

Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass media şi o veche condiţionare socială.

 

Experiment 1:

4 luni nicio postare şi referinţă legată de pickup.

Identitate de pick-up artist ascunsă. (până ce o tipă m-a întrebat la o cafenea din Timişoara dacă sunt pick-up artist)

Rezultat:

Tipele erau deschise la abordare din parte unui bărbat încrezător care ştie ce vrea.

Întâlnirile ajungeau rapid la sexualitate și sex din prima sau a treia întâlnire, excepţiile au fost tipele care aveau probleme cu încrederea de sine, imaginea lor, credinţe bazate pe suferinţă din trecut.

Relaţiile formate cu ele au fost relaţii deschise, o relaţie monogamă în acest moment m-ar trage în jos.

 

 

Experiment 2:

4 luni de postări legate de pick-up

Identitate de pick-up artist comunicată tipelor

Aici partea interesantă!

Rezultat

În ciuda a ceea ce se crede că femeile sunt respinse de faptul că un bărbat face pick-up, ele au devenit mai curioase, deşi la început au fost în “dubii” despre  faptul că un bărbat care face pickup.

Odată ce înţeleg că pick-up-ul este un mod de a te dezvolta şi de a devenii un bărbat mai bun, ele acceptă ceea ce faci. Dacă tu eşti ok cu acest lucru şi sigur pe tine ea va venii în realitatea ta.
Curiozitatea femeii era declanşată de gânduri precum: cum  poate un bărbat să facă aşa ceva, cum gândeşte, ce îl face aşa încrezător, cum de ştie atâtea despre femei?  

Am fost luaţi la întrebări, eu şi wing-ul meu, de fiecare tipă care afla acest lucru, parcă eram cel mai interesant show difuzat vreodată. Unele tipe aveau prieten, altele nu, cele care nu aveau prieten ajungeau să se îndrăgostească de noi pentru că eram “diferiţi” – conform spuselor lor. Dar cauza principală a atracţiei puternice pe care o simţeau a fost ciclul puternic de emoţii: curiozitate, frică, interes, conexiune, confort, intrigă, excitare, frustrare, gelozie, acceptare.

Tipele care nu răspundeau când vedeau pickup artist nu aveau încrederea că pot să fie destul de bune pentru un tip care are mai multe opţiuni.

 

 

 

Concluzie:

A face pickup, seducţie este un lucru ok care stârneşte curiozitate şi atracţie puternică, dacă eşti şi tu ok cu ceea ce faci.

Pe termen lung tipa va trece prin curiozitate, interes, excitare, frustrare, supărare şi acceptare ştiind că tu faci abordări. Fiecare tipă în faza de acceptare reacţionează diferit, unele rămân în continuare, altele pleacă.

Dacă faci pickup spune-i tipei că vrei să vezi cum decurg lucrurile între voi şi dacă evoluează ai să te implici şi tu mai mult. Aşa nu pui presiune pe interacţiunea dintre voi şi nu creezi aşteptări false.

Expunerea trebuie să fie puţină pentru a nu crea frustrare în tipa pe care o placi. Nu posta în toate mediile sociale că tu ieşi în club cu 100 de tipe şi că fuţi tot ce mişcă, ci pune o poză două că ieşi şi te distrezi, dar atât.

Fii discret cu tipele ce le întâlneşti. Dacă te întreabă dacă te mai întâlneşti cu altele, spune-i adevărul şi faptul că tu ai ales să stai cu ea în acel moment.

Cu cât o să fii mai ok cu faptul că faci pickup cu atât ea va merge în realitatea ta.

 

După cum zicea un prieten natural:

“Mi se pare normal sa recunosti, pentru ca nu e nimic negativ, defapt nici nu cred ca e corect sa spui ca faci pickup, e un lifestyle, nu un procedeu”

Pana data viitoare o zi cu multe femei frumoase,

Rafael Roue.

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...