Acasa / Dezvoltare personala / Mentalitatea unui bărbat care are succes cu femeile.

Mentalitatea unui bărbat care are succes cu femeile.

Totul este greu înainte să fie uşor. Abilităţile au nevoie de timp şi antrenament pentru a se dezvolta. Când am făcut prima dată arte marţiale, nu eram nici pe departe la fel de bun precum sunt acum. Stăpânirea unui lucru are nevoie de timp, repetiţie şi eşec, dar cel mai important în acest proces este modul tău de gândi.

O mentalitate sănătoasă îţi permite să ajungi unde vrei fară să îţi pui piedici în drumul tău de dezvoltare. Aici sunt modurile mele favorite de a gândi când vine vorba despre seducţie. Acestea te lasă să gândeşti în avantajul tău fără să îţi pui piedici în dezvoltare.

  1. EŞECUL ESTE NECESAR PENTRU REUŞITĂ

Toată lumea este speriată de refuz. A fi refuzat de o femeie poate părea cel mai oribil scenariu posibil, dar sunt şi părţi bune în „a fi refuzat”. De exemplu, cu cât eşuezi mai repede, cu atât mai repede poţi învăţa din greşeli. De asemenea, femeia probabil îţi salvează din timpul tău, lăsându-te să te duci la o altă femeie care poate să fie mult mai interesată. Nu pot număra de câte ori, am luat un număr de la o tipă sau am dus acasă o tipă care era mult mai atractivă decât celelalte tipe care m-au refuzat în ziua sau noaptea aceea. Trebuie să faci diferenţa dintre o femeie care este interesată şi o femeie care nu e, pentru a ştii cum să continui sau cum să procedezi. Nu te da bătut, succesul e foarte aproape.

 

  1. TREBUIE SĂ ÎMI FOLOSESC TIMPUL CÂT MAI EFICIENT POSIBIL

Timpul este cea mai valoroasă monedă care o ai. Timpul este mult mai important decât banii. Poţi întotdeauna să-ţi recuperezi banii, dar niciodată nu îţi vei primi timpul înapoi. Poate crezi că rămânând sănătos, primeşti mai mult timp, dar mai mult timp când vei avea 80 de ani, niciodată nu va compensa pentru timpul pierdut când ai avut 20, 30, 40 de ani. Energia de la 20, 30 de ani o ai odată.

Unii oameni îşi pierd timpul cu femei care nu sunt interesate. Alţii pierd tipul deoarece amână să abordeze femeia care o vor. Orice secundă care o iroseşti e o secundă pe care nu o vei primi înapoi. Nu lăsa timpul ăsta să-ţi scape printre degete. Du-te şi abordeaz-o!

 

  1. NU AM NIMIC DE PIERDUT

Dacă o tipă nu e receptivă, nu te agita. Nu o lua personal. Poate are iubit. Poate nu eşti genul ei. Nu ai pierdut nimic încercând. Mai important, ar trebui să te simţi grozav pentru că ai făcut ceva de care majoritate bărbaţilor se tem.

 

  1. ȘANSELE SUNT DE MULTE ORI CALCULATE ÎN PROCENTE

Explicaţia este simplă: vorbeşti cu un anumit număr de femei din care un anumit procent din acestea îmi vor da numărul lor, un anumit procent din cele care ţi-au dat numărul vor ieşi cu tine la întâlniri, un anumit procent din acestea se vor culca cu tine, un anumit procent din acestea vor rămâne pe lângă tine şi se vor crea relaţii. Totul începe cu tine luând iniţiativa să abordezi femeia. În timp ce abilităţile bărbăţiilor cresc, procentele de reuşită cresc şi ele. Dacă o persoană abordează 10 femei, îi va lua mai mult timp să înveţe şi va avea şanse mai mici să îşi facă rost de o prietenă, decât un tip care abordează 100 de femei în aceeaşi perioadă de timp.

 

  1. REGRETUL ESTE CEL MAI GROAZNIC REZULTAT

Dacă în liceu ai fi ştiut despre seducţie, viaţa ta ar fi fost mult mai uşoară. Ai fi fost cu uşurinţă cel mai popular din şcoală. Niciunul dintre studenţii mei nu a spus vreodată, „Îmi doresc să nu fi ştiut asta chiar acum.” Cu toţii spun lucruri precum, „Vai doamne. Am pierdut atâta timp făcând greşeala aia.” Cum am spus şi înainte, nu vrei să ai constant regrete legate de cum era viaţa ta înainte şi nu vrei să realizezi că există un leac, înainte de a fii prea târziu. Bătrânul obişnuit de 70 de ani nu are prea multe şanse cu o tipă de 20. Acelaşi bărbat, la vârsta de 20, 30 şi chiar 40 de ani, s-ar fi descurcat extrem de UŞOR cu tipe de 20. Deci acţionează şi “nu lăsa pe mâine ce poţi face azi”!

 

  1. DĂ TOT CE AI MAI BUN ŞI NU FII ATAŞAT DE REZULTATE

Ai păţit vreodată ca o tipă să facă toată treaba doar ca să iasă cu tine? Ţie nu ţi-a păsat şi acea lipsă de ataşament era motivul pentru care ea te-a vrut atât de rău încât să facă ea prima mişcare şi chiar toată treabă. Chiar şi când îţi exprimi interesul spre o femeie, e o diferenţă enormă între a face asta dintr-o poziţie puternică sau o poziție de pupincurist,

ÎNCEARCĂ ASTA: vorbeşte cu 10 femei şi spune-ți, „Nu am nevoie de numărul ei. Succesul meu se măsoară în funcţie de încerc sau nu. O să o întreb de număr doar dacă avem o interacţiune bună.” Vezi câte numere primeşti. Acest mod de a gândi este magic. Indiferent de ce se întâmplă, tu trebuie să te TE PORŢI PRECUM CEA MAI BUNĂ VARIANTĂ A TA.

 

  1. TACTICILE ȘI TEHNICILE IȚI VOR CREȘTE ȘANSELE SEMNIFICATIV, DAR NU SUNT CEVA PE CARE SĂ TE BAZEZI PE TERMEN LUNG

Obiectivul tău este să evoluezi în aşa fel încât să nu mai ai nevoie de tactici și să dezvolţi o personalitate care atrage femeile în mod natural. Trebuie să devii cea mai bună variantă a ta pentru a putea trăi viaţa care ţi-o doreşti. Nu trebuie să fii cineva care nu eşti pentru a obţine femeile pe care le vrei. Tacticile şi tehnicile sunt pentru a înţelege exact ce face un bărbat de succes cu femeile şi pentru a dezvolta modul tău de a aborda dar nu sunt ceva pe care să te bazezi pe termen lung.

 

  1. SEXUL ESTE NATURAL

Obişnuiam să cred că era ceva greşit să vorbeşti de sex cu o femeie, experienţa a infirmat acest lucru. Chestia este că femeile adoră se flirteze şi să vorbească deschis despre de sex şi altele, ATÂ TA TIMP CÂT ESTE ÎNTR-UN MOD CORECT. Nici femeile nu vor să fie judecate pentru că vor sex. Dacă faci sexul să pară ceva special/anormal, atunci aşa îl va trata și ea. ACCEPTĂ-ŢI SEXUALITATEA. Înţelege că sexul este natural, amuzant şi sănătos. Dacă ea vrea sex, perfect. Dacă nu vrea, e ok. S-ar putea să vrea mai târziu.

 

  1. VIAŢA ESTE FRUMOASĂ

Cu toate că avem femei frumoase lângă noi, în viaţa sunt mai multe lucruri de care să te bucuri pe lângă sex. Fii recunoscător pentru tot ceea ce ai. Ai o familie pe care o iubeşti? Prieteni? Sporturi, mâncăruri, activităţi, hobby-uri? Fiecare bărbat are ceva care îi face ziua mai frumoasă şi acel lucru nu ţine neapărat de o femeie. Care este acel lucru pentru tine?

 

  1. SUNT CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU EA

Câţi bărbaţi sunt dispuşi să lucreze la dezvoltarea lor personală? Câţi bărbaţi învaţă cum să construiască o interacţiune, relaţie faină? Câţi bărbaţi pot vorbi cu o femeie fără să aibă nevoie de la ea ceva? Foarte puţini. Dacă citeşti acest articol eşti printre 1% din bărbaţi care lucrează la dezvoltarea lor şi eşti pe cale să ajungi printre cei mai seducători bărbaţi.

Obişnuiam să mă îngrijorez dacă arăt destul de bine pentru anumite fete sau mă stresam despre faptul că nu aveam destul de mulţi bani, dar acestea sunt lucruri superficiale. Ce contează cu adevărat să fii un bărbat care îşi urmează drumul în viaţă. Tu care citeşti acuma prin determinarea ta de a deveni mai mult decât eşti poţi fi sigur că te încadrezi printre cei 1% bărbaţi care sunt cea mai bună  pentru ea.

Cu aceste moduri de a gândi, sunt convins că poţi depăşi orice dificultate ce apare în calea ta de a învăţa cum să relaţionezi cu femeile. Înainte de a lua acţiune adu-ţi aminte de aceste moduri de a gândi pentru a ajunge la nivelul de succes care îl vrei.

“Ai grijă la gândurile tale, căci vor deveni cuvinte. Ai grijă la cuvintele tale, căci devin acţiuni. Ai grijă la acţiunile tale, căci devin obiceiuri. Ai grijă la obiceiurile tale, căci devin caracterul tău. Ai grijă la caracterul tău, căci devine destinul tău.” –Mathma Gandy

Urmează nişte videouri „interesante”, până atunci ne auzim pe FORUM.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...