Despre ce e PickupArtist.ro?

Nu e despre a vorbi cu tipe, despre a invata cum sa ajungi in chiloteii lor, nu e despre a fi un robot si a stii ce sa spui, cand sa spui, ci e despre a te dezvolta atat de mult si a iti largii limitele incat sa nu para nimic imposibil. E despre barbati adevarati care atrag femei adevarate, pentru ca nu ai ce face e o lege a naturii, cine se aseamana se aduna, indiferent de ce stii sau nu sa spui, e despre cine esti, cine devii. Pentru ca intr-o zi cand va veni pe lume copilul tau, vei fi un model bun pentru el ? Vei sti sa il inveti ce inseamna un barbat adevarat ? Ce viata are, cum trece peste dificultati, cum cucereste femei, cum duce la indeplinire orice vis maret, nebun sau imposibil pentru ceilalti. Despre asta e PickupArtist.ro, nu e doar despre a cuceri femei ci despre ati construi viata ta si a profita din plin de ea, astfel incat sa ai povesti bune pentru nepotii tai. Tu ce povesti ai pana acum ?

pickupartistRoué 

Nu am sa zic cate sute de femei am cunoscut, cu cate m-am culcat, sau la cate le-am facut ziua mai frumoasa. Nu am sa zic de cum am inceput de mic practica in acest domeniu, cate mii de ore am lucrat la a devenii cea mai buna versiune a mea si nu am sa zic cum am schimbat viata barbatilor cu care am lucrat.

Am sa zic doar atat… sunt un barbat care iubeste femeile si este iubit de femei.

pickupartist

A:coach, mentor si fondator al clubului BeSocial, avand cunostinte solide in domenii conexe (NLP, dezvoltare personala, comunicare si asertivitate, gestionare dinamica de grup, coaching motivational) a pus bazele site-ului pickupartist.ro, in cautarea simplitatii si reusitei pentru a crea cai de a seduce femei. Seductia este un domeniu in care naturaletea si reusita in ceea ce priveste femeile este transformat in strategii practice in scopul de a devenii mai atractiv.

Totul a inceput acum cativa ani cand a simtit ca trebuie sa inoveze si sa revolutioneze seductia prin propriile tehnici si cu ajutorul documentatiei si realizarilor facute chiar “ pe teren “ a implementat tehnici care nu vor da gres niciodata si care te vor face sa devii un barbat de succes, mereu pregatit pentru orice. Problemele simple nu pot avea niste solutii complicate si tot ce trebuie invatat trebuie testat si vizualizat riguros.

Prin succesul sau propriu si experienta in a invata pe altii, a reusit sa impartaseasca mai departe cai eficiente pentru barbati sa-si comunice atractivitatea si increderea sexului opus. A facut coaching cu o gama larga de clienti incluzand oameni importanti de decizie, studenti, la cei fara experienta sexuala chiar si la barbati divortati.

Ciprian

Formare 4 ani in psihoterapie pozitiva, NLP, coaching peste 1500 ore in dezvoltare personala si psihoterapie. Din anul 2004 psiholog in domeniul militar, cu diferite formari in management strategic experienta in resurse umane, interviuri, negociere. Colaborator Social Skills si Coaching-Essence.

Garçon

A dorit ca profilul sau sa fie secret. Este un natural cand vine vorba de femei. Putin arogant si funny e mixul sau preferat.