Acasa / Intalniri / Cum să creezi tensiune sexuală

Cum să creezi tensiune sexuală

Ai citit confort partea I, partea II, ai făcut exerciţiile recomandate…eşti cu mult înaintea celor care nu au ajuns până aici. Cum ziceam, 80% din cei care învaţă seducţie nu vor avea succes, doar 20% se bucură cu adevărat de succes, cei 20% fac ce alţii nu sunt dispuşi să facă.

Astăzi mai punem o cărămidă la procesul tău de seducţie, tensiunea sexuală. 

Atingerea nu convinge tipa să aibă sex cu tine, trebuie să existe şi o excitare mentală, o tensiune sexuală. Sunt 4 lucruri simple pe care le poţi face în această ordine pentru a crea o tensiune sexuală puternică.

 

I.Schimbarea locaţiei – Trebuie aleasă o altă locaţie care îi stârneşte stimulii.

Ai fost într-o locaţie în care ai făcut confort, acum este timpul să o duci într-o locaţie care să îi trezească anumiţi stimuli, vizuali, olfactivi, gustativi, kinestezici.

Principul vechii școli de seducţie era că cu cât mergi în mai multe locaţii cu atâta ea se simte mai confortabilă, pentru că ea are mai multe amintiri cu tine, foarte adevărat, dar acest principiu poate fi extins.

În a doua locaţie este bine să îi stimulezi anumite simţuri pentru o stimulare emoţională mai puternică.

Pentru partea vizuală le duceam pe malul Begăi când soarele apunea, este o privelişte superbă.
Pentru partea gustativă luam o îngheţată de la Mortiz Eyz, au cea mai bună îngheţată pe care am gustat-o vreodată.
Muzica, stimulii auditivi, erau asiguraţi de concertele restaurantelor de pe mal.
Astfel după ce stăteam să fac confort cu ea în prima locaţie mergeam pe malul Begăi şi îi ofeream mai mulţi stimuli.

Dacă nu ai o astfel de locaţie poţi să o pui să îşi imagineze “ Dacă ar fi fost posibil să mergi în orice locaţie din lume, unde ai merge?”, “Cum ar fi acolo?”. Astfel ea îţi va detalia o astfel de locaţie auditiv, vizual, olfactiv şi nici nu a trebuit să iei avionul până în Madrid.

 

 

II. Poveşti cu tentă sexuală.

Poţi sugera indirect o excitare fizică printr-o poveste cu o prietenă ce semăna cu ea, astfel ea se regăseşte în acea descriere. Cum o prietenă avea o slăbiciune pentru un tip şi de fiecare dată când îl întâlnea îl asculta cu atenţie dar îi veneau tot felul de gânduri. Îşi imagina cum tipul o sărută pe tot corpul şi cum ar simţii cea mai mare plăcere dacă ar fi cu el, până la urmă a ajuns să fie super excitată şi udă pentru că se gândea la cum ar fi. De aici poţi continua cu întrebări sexuale:” Când a fost ultima oară când ai fost excitată?”, “Ce se întâmplă când eşti excitată cu adevărat?”. Astfel vorbeşti de sex dar fără să pui prea mare presiune pe ea.

 

 

III. Ancore, NLP.

Dacă i-ai povestit despre acea prietenă, poţi continua tot cu acea poveste, dar poţi să îi descrii senzaţiile ce le-a simţit prietena în timp ce o atingi pe ea. Poţi începe de la degete şi apoi să te duci spre gâtul ei povestindu-i cum acea senzaţie se plimba în corpul acelei prietene. Exemplu Don Huan de Marco despre cum anumitor femei le place sa fie atinse.

 

IV. Pauze în vorbire + Contact vizual,

Baza tensiunii sexuale: pauze în vorbire + contact vizual, asta înnebuneşte pe oricine. Am fost atras de dans pentru că dansatorii erau oameni capabili să creeze acea tensiune prin dans.  Mai exact dansatorii care creau tensiunea sexuală cea mai puternică erau cei care menţineau contactul vizual cel mai mult.

Momentele în care ai simţit acea tensiune în aer au fost momentele în care ai vorbit foarte puţin dar ai privit-o intens cu dorinţă, ai subcomunicat intenţia ta de o avea, dar nu ai verbalizat, ceea ce crează anticipare. Anticiparea (pauzele) crează tensiune, contactul vizual conexiune, combinate cele două crează o tensiune puternică, iar ea nu mai rezistă. Ia mai multe pauze în vorbire şi uită-te în ochii ei. 

 

La următoarea ta întâlnire aplică aceste 4 elemente şi ai să seduci ca un profesionist, cel mai probabil te va chema la ea dacă respecţi ordinea de mai sus.

Până data viitoare o zi faină şi foloseşte cu grijă aceste concepte.

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...