Acasa / Intalniri / Ce şi cum să faci de Valentine’s day

Ce şi cum să faci de Valentine’s day

Sigur, de Valentine’s Day poți aduce flori, poți să o aduci la un restaurant de fițe și să îi dai o felicitare cu “Pe tine te aleg”, dar nu uita de cadoul care femeia din viața ta chiar îl vrea: cea mai faină partidă de dragoste de care în un bărbat este capabil.

Orgasmul femeilor este de cele mai multe ori slab, sau chiar nu are loc; dar dacă vrei să îi oferi iubitei tale o partidă de sex extraordinară (sau orgasme multiple, dacă te simți aventuros), Valentine’s Day este ziua perfectă.

Gândeşte în felul următor: ca bărbat, probabil singurul lucru pe care îl aștepți și îl vrei, de Valentine’s Day este mult sex care să te dea pe spate. Femeile nu sunt diferite: le place mult romantismul, dar femeile care sunt ok cu sexualitatea lor, își vor dorii un orgasm, precum și tu îți dorești unul.

 Deci cum îi oferi femeii tale minunate acel gen de dragoste pe care îl vrea și îl adoră?

În primul rând trebuie să știi că orgasmul unei femei începe în mintea ei. Pe când orgasmul bărbatului este foarte vizual (de multe ori tot ceea ce ne trebuie este puțin stimulent vizual sub forma unei femei sexy) o femeie trebuie să fie sedusă mental și corporal ca să ajungă la punctul ei maxim (climax).Înainte să o faci să ajungă la punctul ei maxim, trebuie să o seduci! Surprinde-o cu un gest frumos, apoi acordă-i atenție minții și corpului ei.

Dacă te întâlnești cu o femeie nouă, atunci fă-i inima să bată mai rapid (și mintea în dispoziție pentru orgasm) cu o întâlnire neconvenţională de Valentine’s Day. Mergeți la bâlci, un curs de box pentru doi, un picnic pe timp de iarnă: înainte să o surprinzi cu tehnicile tale sexuale, oferă-i femeii tale experienţe care să o facă să se simtă specială.

Dacă ești într-o relație de lungă durată cu femeia din viața ta, poartă-te cu ea precum ar fi prima voastră întâlnire. Adu-o în acea dispoziție pentru dragoste plină de pasiune, arătându-i cât de mult o dorești și încă o iubești. Surprinde-o cu ceva gătit în casă, sau cu un gest romantic, apoi flirtează cu ea.

 

Acum femeia ta este în starea perfectă pentru dragoste intensă: începe să te concentrezi pe corpul ei, pentru ca să îi oferi un orgasm. Pregăteşte-ţi femeia pentru climaxul ei inevitabil, atingând-o flirtând. Femeile de asemenea adoră atunci când bărbații sunt jucăuși și direcți: această atitudine poate funcționa împreună cu atingerile tale, ca să o aducă în acel punct de orgasm, străduiește-te să îi oferi un orgasm, la fel de mult ca și prima data când ați făcut sex.

Condu, fii direct, fii sexual!

Înțelege că dacă vrei să îi oferi femeii tale cel mai bun sex pe care l-a avut vreodată, atunci trebuie să fie ok să vorbești murdar cu ea. Uită-te în ochii ei, mângâie-i gâtul, încheieturile și întreab-o cum s-a simțit în cea mai bună noapte de sex pe care a avut-o.

Acum corpul și mintea femeii tale lucrează ca să o excite, pentru a avea un orgasm: dezbrac-o. O femeie se va simții extrem de excitată atunci când preiei inițiativa, ca un bărbat. Ține-o, săruta-o pe gât și mângâie-o în interior până știi că vrea climaxul.

 

Dacă ai construit tensiunea sexuală corect, atunci va fi uşor să îi oferi un orgasm. Doar pune nevoile sexuale ale femeii tale pe primul loc și folosește-ți mâinile, limba și fă-o să aibă orgasm înaintea climaxului tău. Pe lângă asta, dacă oferi cele mai bune orgasme, le vei primi și tu pe ale tale în schimb.

Deci ține minte, dacă vrei ca femeia ta să aibă parte de orgasme de Valentine’s Day: acțiunea de a o face să aibă un orgasm nu începe atunci când se sting luminile. Plăcerile femeii tale încep atunci când vă întâlniți de Valentine’s Day și când o faci să se simtă ca cea mai sexy femeie din lume.

Îţi recomandăm să urmezi aceste 5 Metode ca să ai Parte de Sex Nemaipomenit cu Iubita ta de Valentine’s Day!”

 

 1. ALEGE UNDE VREI SĂ FACE-ȚI SEX NEBUN!

Gândește-te la ultimele zece dăți când ai făcut sex cu iubita ta. Au fost toate la tine în dormitor?

Dacă e așa, atunci chiar aveți nevoie de varietate în viețile voastre și nu! Schimbatul de poziții nu este destul. De Valentine’s Day poți sugera ca voi doi să mergeți la mall. Vorbește despre cum toate cuplurile o să aibă sex extraordinar la noapte, și despre cum ea va auzi toate poveștile sălbatice mâine de la prietenii și colegii ei.

Apoi când ea încearcă lenjerie specială 😉, pur și simplu du-te în cabina de probă cu ea. Exista o șansă să fiți prinși, dar asta face parte din distracție, în cel mai rău caz te vor ruga să părăsești magazinul, deci nu te îngrijora. Iubita ta va refuza idea și te va împinge afară spunând “nu nu” ignoră asta, intră înapoi înăuntru și închide ușa în spatele tău.

 • Stai în spatele ei și începe să o dezbraci în timp ce ea se uită în oglindă.
 • Sărut-o pe gât ca să o exciți și șoptește-i în ureche cât de sexy arată ea.
 • Mângâie-o cu mâinile de sus în jos pe triunghiul ei, de la stomac până sus la sâni și spune-i cât de nebunatici sunteți voi doi.
 • Ea se va îngrijora dacă veți fi prinși, dar asta face ca totul să fie și mai excitant. Fii de acord cu ea și spune “Știu draga mea, suntem așa de răi, dar te vreau acum.” Începe să faceți dragoste în cabina de probă. Totuși fă-o rapid! Ea te va iubi pentru asta.

Odată am făcut sex într-o cabină de probă de la un anumit Mall, exact cum am descris mai sus, a fost superb pentru amândoi și a adăugat varietate în viața noastră sexuală.

Un alt loc unde puteți face sex poate să fie extrem de sălbatic, precum în public, sau extrem de sigur și privat, precum într-o cameră de hotel, dar în orice caz, atât timp cât nu sunteți în patul tău, asta aduce varietate relației. De Valentine’s Day închiriază o cameră de hotel aproape de restaurantul vostru și umple-o cu baloane roșii și pune un trandafir roșu pe pat. Poți de asemenea să ai șampanie pe gheață cu două pahare.

 

Fiind spontan și ducând-o la hotel după cină, în loc să o duci acasă, iubita ta va fi încântată și va avea o poveste extraordinară de povestit prietenilor ei, despre cât de incredibil a fost iubitul ei de Valentine’s Day.

 

 2.  FI MAI HOTĂRÂT ȘI PREIA CONTROLUL!

Ai devenit confortabil în relația ta? Iubita ta începe să îți facă planuri pe weekend-urile tale?

Dacă “Dragule, nu uita că sâmbătă mergem la cina surorii mele și că trebuie să cumperi un pui și duminică ne uităm la noul episod de la Game of Thrones sună familiar, atunci sigur ești mult prea confortabil în relația ta și trebuie să faci lucrurile puțin mai interesante.

O cale ușoară ca să faci asta de Valentine’s Day este de a face tu planurile. Spune-i iubitei tale:

 • Unde să fie.
 • Ce să poarte.
 • Nu o întreba ce vrea să facă în ziua aia.
 • Spune-i că vă întâlniți la un anumit restaurant la o anumită oră.

Ea o să se plângă și o să te întrebe de ce nu poți să o iei de acasă sau să vă vedeți mai devreme, nu da înapoi și spune-i:

“Dragă, ai fost o fată așa bună anul ăsta, am o surpriză pentru tine, ne întâlnim acolo la opt.”

 

 1. ARATĂ-I PARTEA TA MASCULINĂ

“Vreau să porți acea rochie roșie, micuță, care știi că-mi place, fă-ți iubitul fericit și fi sigură că ești proaspăt epilată, din moment ce nu o să porți lenjerie la cină.”

Dacă ea nu e obișnuită ca tu să te comporți așa, ea va râde și va comenta, este extrem de important ca tu să nu dai înapoi, să rămâi cu un zâmbet glumeț pe față și să nu te contrazici cu ea.

Doar spune, “dacă vi și porți lenjerie, o să fiu foarte dezamăgit și o să te fac să îi dai jos în restaurant, ne vedem la opt.”

Ține minte, toate femeile vor un bărbat puternic, alpha. În special iubita ta!

Cu cât femeia ta este mai puternică și independentă în viața de zi cu zi, cum ar fi o femeie avocat sau o activistă pentru drepturile femeii, cu atât își dorește în secret să fie dominată în pat de un mascul alfa. Nu da înapoi și fi bărbatul în relație, dacă vine la restaurant purtând lenjerie, dăi două opțiuni:

 • Ori îi dai tu jos, discret.
 • Sau ea poate să și dea jos și să ți înmâneze.

 

 1. DĂI O AVENTURĂ, CA SĂ SE POATĂ LĂUDA CU TINE PRIETENILOR EI!

În multe relații de lungă durată scânteile încep să se stingă și cuplurile încep să se comporte mai mult ca cei mai buni prieteni decât ca iubiți. Dacă nu ai făcut ceva care să o dea pe spate în ultimul timp, Valentine’s Day e ziua perfectă pentru a face asta.

Fiecare femeie povestește ce a făcut de Valentine’s Day la servici, școală sau în grupul de prieteni și dacă îi oferi poveste bună de spus, ea te va adora pentru asta.

Uite o aventură care a făcut-o un prieten, cu mare succes de Valentines Day.

“Într-un an, eram împreună cu iubita mea, cu care am devenit extrem de confortabil, în fiecare weekend ea trebuia să mă scoată din pat și să mă implore să ieșim undeva, în loc să stăm în casă toată ziua.

Așa că de Valentine’s Day am decis să fac ceva spontan și romantic. M-am trezit devreme ca să mă duc la “baie” și i-am luat cheile de la mașină. I-am pus în portbagaj o pătură și un coș de picnic plin cu fructe, brânză și vin. Apoi am pus cheile la loc și m-am furișat în pat. Când ne-am trezit câteva ore mai târziu, ea m-a întrebat ce vreau să facem azi și ca de fiecare dată m-am purtat ca și cum nu m-ar interesa sau nu as vrea să ies afară.

Ea a fost extrem de dezamăgită, dar atunci i-am sugerat să ne plimbăm cu mașina.

Am luat mașina și am sugerat la întâmplare să mergem să ne plimbăm în jurul parcului din centru. Ea a adorat asta și în timp ce stăteam acolo, uitându-ne la apă, am spus; “E superb aici, singurul lucru care l-ar putea face și mai grozav ar fi dacă am avea o pătură sau ceva pe care să stăm.”

Îmi dădea dreptate și era din nou, dezamăgită… până când i-am spus să se uite în portbagaj ca să vadă dacă găsește ceva. Ea a spus că e sigură că nu e nimic înăuntru, dar am făcut-o oricum să verifice.

A fost extrem de surprinsă și fericită când a descoperit picnicul romantic pe care l-am plănuit”.

 

 1. FĂ DRAGOSTE CU CORPULUI ȘI MINȚII EI!

O tehnică ca să aduci foarte multă emoție în relația voastră în timpul sexului, se numește să te uiți în sufletul ei. Este destul de simplu, te uiţi în ochii celuilalt în timp ce faci sex și menți contactului vizual pe cât de mult posibil. În noaptea asta, ca să aduci mai multă emoție în relația voastră, faceți dragoste încet și senzual.

În timp ce te uiți în ochii ei:

 • Spune-i cât de frumoasă este.
 • Cât de mult o iubești.
 • Spune-i că te simți extrem de apropiat de ea.
 • Spune-i că te simți ca și cum voi doi ați fi unul.

 

CONCLUZIE:

Fă acest moment cel mai bun Valentine’s Day și fă cea mai grozavă noapte de dragoste pasională din totdeauna și fă-o acum. Tot ce a fost menționat mai sus poate fi făcut în orice zi din săptămână și nu doar odată pe an. Fă-ți o favoare și începe să repari orice lipsește din viața ta amoroasă, începe de acum.

 

Dacă nu ai încă o iubită sau partener sexual, nu te îngrijora. Încă mai avem câteva zile până atunci și fiecare femeie este la vânătoare chiar acum ca să își găsească un iubit până de Valentine’s Day. Așa că nu te îngrijora, noi te ajutăm la cunoscutul de femei cu un discount de 15% la training in perioada 10.02-15.02, locuri limitate.

 

Rezultatele tale depind de tine, noi ţi-am oferit informaţi practice acum e timpul ca tu să aplici aceste metode!

 

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...