Coaching-ul PUA: Sansa de a-ti dezvolta abilitatile cu femeile!

[box type=”shadow”] Vei avea coach-ul tau personal. Evolutia ta va fi, astfel, mult mai rapida. Toata atentia va fi concentrata pe tine. Vei reusi, intr-o perioada scurta de timp, sa-ti creezi noi abilitati de interactiune si o identitate proaspata si atractiva. Vei interactiona cu femeile din ce in ce mai placut si mai interesant. [/box]

Ce te impiedica sa ai acum viata pe care ti-o doresti?

Te-ai concentrat pe cariera crezand ca, in acest mod, viata ta se va imbunatati si vei fi multumit? Sau timpul tau este foarte scurt si important?

Multi se regasesc printre aceste randuri deoarece s-au obisnuit cu o rutina zilnica job – acasa. Aceasta rutina nu-ti da nici o sansa de a intalni femei de calitate care sa-ti stea alaturi si cu care sa consolidezi o relatie (romantica si sexuala).

In programul de coaching – program personalizat – se stabilesc obiective specifice prin care aptitudinile tale se imbunatatesc. Sedintele individuale au drept scop identificarea si ancorarea resurselor existente si dezvoltarea resurselor insuficient folosite. De asemenea, se exerseaza noi modalitati de a gestiona relatii si interactiuni, stari si emotii proprii si ale celor din jur.

Ce presupune Coaching-ul 1 la 1?

 

  • DEZVOLTA o relatie de parteneriat client-coach bazata pe incredere si respect;
  • FACILITEAZA comunicarea si ascultarea activa;
  • INCURAJEAZA adreasarea unui set de intrebari focusate pe client pentru motivarea si energizarea acestuia, oferind in permanenta feedback.

 

In acest moment <strong>poti beneficia de acest program personalizat pe module sau pe un numar de sedinte/zile care se discuta direct cu coach-ul la prima intalnire.</strong>

 

Premizele Coaching-ului

  • coach-ul este prezent pentru a facilita accesul la intrebarile/resursele clientului;
  • clientul are deja toate resursele si este capabil sa obtina ceea ce isi propune;
  • clientul este protejat prin contractul de confidentialitate si este sustinut pe tot parcursul sedintelor pana la atingerea obiectivului dorit;
  • clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru obiectivele, deciziile si rezultatele sale;

 

Programul e menit sa te propulseze direct catre succes.

coaching privat vip
PUA Seductie Coaching 1 la 1

Cu ajutorul teoriei si al exercitiilor practice care vor avea loc vei deveni un barbat de actiune care poate sa aleaga ce isi doreste si ce i se potriveste in viata intima/personala.

Un loc central il va ocupa practica directa si dezvoltarea increderii in fortele proprii. 

 

 

Pentru a te inscrie la programul de coaching povesteste-ne cate ceva despre tine si ce vrei sa obtii in urma acestui program.

Introdu datele tale mai jos pentru a primi mai multe informatii despre un coaching personalizat.