Acasa / Relatii - Cum o pastrezi / Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

 

Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se comporte…dar începi să o cunoşti mai bine și îţi dai seama ……cât de mult te-ai înşelat în privinţa ei şi că tu ai în faţa ta o persoană pe care nu o recunoşti, te gândeşti ce mult timp aş fi putut salva dacă ştiam că am de-a face cu o puştoaică, nu cu o femeie.

Timpul este cea mai preţioasă resursă, cu el poţi construii o afacere, călătorii, poți să te întâlnești cu o femeie superbă, poţi face orice vrei. Dar întrebarea este ce faci cu adevărat cu timpul tău?

Cea mai mare pierdere de timp, mai urată decât facebook-ul, este de a pierde timpul cu o persoană nepotrivită.

Astăzi o să vorbim despre diferenţa dintre puştoaice şi femei pentru a te scutii de multe bătăi de cap şi timp pierdut.

 

O femeie este sigură pe ea.

O femeie când intră în încăpere o remarci prin atitudinea ei, capul sus, mers încrezător, zâmbet larg dar asta poate face şi o puştoaică..

Adevărata încredere de sine a unei femei o vezi când îi zici că o placi şi o vrei şi ea îţi răspunde cu un zâmbet discret dar sigură pe ea. Încrederea unei femei o vezi când ia iniţiativă în discuţii, pat, relaţie pentru că ştie că are cel mai bun bărbat lângă ea şi va face acţiunile necesare pentru a-l ţine aproape.

O puştoaică va pune o faţadă de încredere printr-o atitudine de “nimeni şi nimic nu mă atinge pe mine” dar când va veni timpul să aibă încredere în bărbatul ei şi în ea, nesiguranţele ei vor ieşii la suprafață şi va începe cu jocuri copilăreşti.

Tipa cu care vorbeşti este sigură pe ea?

 

O femeie ştie să se exprime

Aici nu vorbim de cât de bine scrie mesaje sau vorbeşte la telefon, aici vorbim despre cum o femeie poate să zică ceea ce simte.

Dacă este tristă îţi zice că nu se simte bine şi că nu îi place ceva, dacă e fericită îţi mulţumeşte că i-ai făcut ziua mai bună, dacă este excitată îţi spune cum te vrea. Îţi spune prin limbajul ei corporal, priviri sau vorbe, dar ştie ce şi cum să transmită.

O puştoaică când se loveşte de emoţii, sentimente nu ştie cum să le exprime, ba chiar uneori se închide în ea pentru că este ruşinată de ceea ce simte de parcă emoţiile ar fi ceva rău.

Ştie să îţi arate ce simte?

 

O femeie ştie cum să gestioneze probleme

Într-o relaţie când apar probleme o femeie caută soluţii şi modalităţi de a trece peste, îşi dă seama că nu toate relaţiile sunt perfecte şi dacă este să meargă relația vor trebui să lucreze amândoi.

Gândirea unei femei: “Ok, este o problemă, nu merg bine lucrurile. Ce se întâmplă şi ce putem face?”

O puştoaică a trecut prin probleme, situaţii nasoale dar când apare ceva tratează cu indiferenţă şi nepăsare, îi lipseşte maturitatea, ambiţia de a încerca să treacă peste.

Gândirea puştoaicei:” El face pe ocupatul şi eu fac pe ocupata”. Soluţia ei este indiferenţa, cea mai bună soluţie conform ei.

Ce face când întâmpinaţi o problemă?

 

O femeie ştie cum să iubească şi cum să fie iubită.

Când îi zici la o femei că este frumoasă şi că ţii la ea va sta şi accepta cu un zâmbet larg ce i-ai zis. Când o iei în braţe, de mână sau pur şi simplu îi admiri părul cu mâna ta prin el va zâmbi şi te va iubii pentru lucrurile micuţe pe care le faci.

Când unei puştoaice îi zici cât este de frumoasă si cât de mult o adori va răspunde ca un copil de 2 ani, râde şi face pe cea “cool” pentru că e mai bine să fi “cool” decât să zici mulţumesc.

Când femeia te vede vei simţii aprecierea ei numai din priviri, vei simţii iubirea ei numai din câteva atingeri, oriunde ai fi cu o femeie te simţi special şi al naibii de norocos că femeia asta te iubeşte.

Când o puștoaică va fi lângă tine va fi precum într-un film de comedie şi mondenităţi cu dramă constantă. Te vei întreba ce s-a întâmplat cu fiinţa asta de e aşa greu să o iubeşti pentru o secundă..până şi Chanel ştia să fie iubită şi să iubească.

Ştie să iubească?

 

O femeie îi ridică pe cei mai jos ca ea.

Dacă vei fi pe stradă cu ea şi vor fi alţii mai puţin norocoşi ca tine, femeia le va întinde o mână de ajutor pentru că ştie că cel mai important lucru în viaţa asta este să faci viaţa altora mai frumoasă.

Puştoaica îi va lua peste picior când acel om este cu mult mai jos ca ea, poate trece o tipa care a venit de la ţară la oraş şi are haine mai vechi…acesta va fi un motiv perfect pentru a râde de acel om în loc să zică că voi lucra să creez mai multe posibilităţi pentru oamenii din ţara mea. Dacă poţi să oferi o mână de ajutor fă-o! Nu lua peste picior pe cineva la care îi este mai greu.

Ce face când întâlneşte un om mai puţin norocos?

 

Femeia îţi va face viața mai frumoasă

O femeie va face lucrurile mai simple, interesante şi plăcute pentru tine şi ea. Ea a trecut prin mai multe relaţii, experienţe şi ştie cum să facă lucrurile în aşa fel încât timpul petrecut împreună să fie un timp extraordinar. Fiecare ştim acea femeie lângă care timpul trecea rapid, lângă care erai fericit, chit că au fost si probleme între voi.

Nu o să intru aici în prea multe detalii pentru că tu ştii când şi cum te face fericit o femeie.

Ce am să îţi zic este să nu accepţi orice tipă, puştoaică, lângă tine. Alege mai mult de la tine şi  de la cei din jurul tău pentru că meriţi şi ai lucrat pentru a ajunge în stadiul în care eşti acum.

 

Răspunde la întrebările de mai sus şi dacă vezi că acea tipă din faţa ta nu are nici măcar un răspuns pozitiv, lasă-o meriţi ceva mai bun, meriţi o femei adevărată.

 

Nu lăsa ca şi timpul tău să fie pierdut cu persoane nepotrivite, cu puştoaice.

 

Ai pierdut prea mult timp ca să mai pierzi timp.

 

Rafael Roue

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

De ce am ascuns timp de 4 luni ca fac pickup

Să recunoști unei tipe că faci seducție este ceva rău? Credinţa generală bazată pe o imagine de sine falsă formată de mass ...