Acasa / Zona de Cluburi / Cele 4 principii pentru o personalitate atractivă în club -Video

Cele 4 principii pentru o personalitate atractivă în club -Video

Salutare.

După cum ai observat nu am mai postat pe blog de ceva timp….Zilele acestea am lucrat la ceva „neaşteptat” pentru tine. Mâine ora 13.00 oficial o să anunţăm pe facebook care este surpriza.

Dar între timp am pregătit informaţii utile care să te ajute în interacţiunea ta cu femeile în club.

Dacă ai citit până acum despre seducţie ai o înţelegere tehnică a câtorva elemente care formează o interacţiune de succes cu femeile. Dar în club am văzut mulţi bărbaţi care au o înţelegere tehnică şi tot parcă nu ajung unde vor..la sfârşit de seară ajung tipi care au vorbit cu toate dar fără nici un rezultat.

În acest video ţi-am pregătit cele 4 principii din seducţie, pickup care te ajută să dezvolţi o personalitate atractivă în club şi să ai mai mult succes în acţiunile tale. Că tot a venit weekendul.

Acestea au fost cele 4 principii pentru o personalitate atractivă în club, implementează-le în seara asta ca să vezi ce rezultate ai tu cu ele.

Până data viitoare spor la cunoscut femei şi ne vedem în club. Game on!

Adauga un Comentariu

Despre Rafael Roue

Rafael: coach, mentor, managing partner. Sunt barbatul care isi urmeaza inima orice ar fi. Posed cunostinte practice structurate in pasi simpli, dobandite din experienta. Au trecut aproape 6 ani de cand imi urmez pasiunea pentru seductie si acel “ je ne sais quoi“ calitatea care face orice sa fie mai atractiv in mod natural.

Lasa un Comentariu

Adreasa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt necesare *

*

x

Interesant pentru tine!

Cum să nu îţi pierzi timpul în seducţie. Diferenţa dintre o femeie şi o puştoaică

  Totul este frumos între tine și ea în primele zile. Ea arată bine, este deşteaptă, pare matură şi ştie să se ...